Ziarul care ține cu românul

INFRACȚIUNI RUTIERE CONSTATATE DE POLIȚIȘTII OLTENI

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat să acționeze pe drumurile din județul Olt pentru siguranța participanților la traficul rutier. Astfel, în urma abaterilor constatate, polițiștii au întocmit dosare penale pentru infracțiuni săvârșite de conducătorii auto.

La data de 09 martie 2021, în jurul orei 1030, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Potcoava au depistat în trafic, un bărbat, de 24 de ani, din comuna Optași Măgura, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din orașul Potcoava. Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un permis de conducere care ar fi fost eliberat de autoritățile din Polonia.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că persoana respectivă nu figurează ca deținând permis de conducere.

Permisul de conducere a fost reținut în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de falsul material în înscrisuri oficiale, uzul de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, în jurul orei 1700, polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa au depistat un bărbat, de 65 de ani, din comuna Grădinari, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fiind sub influența alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0,98 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Perieți, în timp ce acționau pe raza comunei Șerbănești, au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea un vehicul, fără a deține permis de conducere.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,57 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *