Ziarul care ține cu românul

Reținut de către polițiștii brașoveni

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” – 2 acte materiale și “tentativă la furt calificat” – 3 acte materiale.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi pătruns, fără drept, pe timp de noapte, în interiorul a cinci autoturisme situate pe raza stațiunii Predeal, județul Brașov, iar din  interiorul a două dintre acestea ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma invesigațiilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit autorul faptei, acesta fiind un bărbat în vârstă de 26 ani din județul Ilfov.

La data de 25 februarie 2021, bărbatul în cauză a fost depistat pe raza municipiului București, iar în baza probatoriului administrat în cauză, autorul a  fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *