Ziarul care ține cu românul

Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare

Polițiștii din Vințu de Jos l-au reținut pe un bărbat care, cu toate că are un ordin de protecție care îi interzice să ia legătura sau să se apropie de soția sa, ar fi  amenințat-o cu moartea.

La data de 9 martie 2021, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 44 de ani, din comuna Vințu de Jos, care este cercetat pentru amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că ar fi sunat-o și i-ar fi trimis mesaje de amenințare soției sale, cu toate că, printr-un ordin provizoriu de protecție emis de Judecătoria Alba Iulia, la data de 30.12.2020, pentru o perioadă de 6 luni, i-a fost interzis să ia legătura cu aceasta.

Cercetările sunt continuate.  

  •  

Reținut pentru violență în familie și amenințare

Polițiștii din Câmpeni l-au reținut pe un bărbat care și-ar fi agresat și amenințat, cu moartea, concubina. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

În după amiaza zilei de marți, 9 martie 2021, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată, de către o femeie de 32 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu avute cu soția sa, ar fi agresat-o și ar fi amenințat-o cu moartea.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și amenințare și a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 10 martie 2021, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *