Ziarul care ține cu românul

Șofer fără permis arestat în urma unei urmăriri

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 07:00, în cadrul unor activități de control al traficului întreprinse pe bulevardul Gheorghe Moroianu din Săcele, polițiștii au efectuat semnalele specifice, cu scopul de a opri, pentru control, un autovehicul care circula pe drumul public.

Deși initial conducătorul auto s-a conformat semnalelor executate de polițiști, acesta a repornit autoturismul și a continuat deplasarea către municipiul Brașov, încercând să scape de control.

În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea vehiculului, iar la scurt timp, pe strada Zizinului din municipiul Săcele, s-a reușit oprirea forțată a autoturismului.

În cadrul controlului efectuat, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Săcele, despre care polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere.

După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, după prezentarea acestuia de către procurorul de caz în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare prevenitivă pentru 30 de zile.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO:

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *