Ziarul care ține cu românul

Tâlhar prins după ce a furat 5.000 de lei

Tâlhar prins după ce a fuat 5.000 de lei

În ziua de 09 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și punerea în circulație de valori falsificate, conform art. 234 și 313 din Codul Penal, și au identificat și reținut un bărbat de 25 de ani,din București, după ce a furat bani și alte obiecte.

Peste 5.000 de lei furați

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 21 februarie 2022, cel în cauză ar fi sprijinit pe un alt bărbat, de 32 de ani, ce se sustrage cercetărilor, care ar fi deposedat persoana vătămată de un telefon mobil, după care ar fi aruncat în autovehiculul persoanei vătămate mai multe bancnote, dintre care doar cea de deasupra era reală. În continuare, în condițiile în care a fost urmărit de victimă, ar fi determinat, prin amenințări, persoana în cauză să nu îl mai urmărească.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că bunul în cauză a fost valorificat pe raza municipiului București, contra sumei de 5.000 de lei, de către bărbatul de 25 de ani.

Cei doi bărbați bănuiți s-au sustras cercetărilor.

De asemenea, prejudiciul furat a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi, și luarea măsurilor legale care se impun.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *