Ziarul care ține cu românul

Tânăr de 25 de ani prins drogat la volan

La data de 18.11.2023, ora 22:20, având în vedere planul de acțiune BLOCADA al Poliției Municipiului Rădăuți, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Calea Cernăuți din municipiul Rădăuți, județul Suceava, polițiștii rutieri au oprit pentu control un autoturism care se deplasa dinspre comuna Dornești către municipiul Rădăuți, județul Suceava.

La volanul autoturismului susmenționat a fost identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. (2) din Codul Penal.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *