Ziarul care ține cu românul

Tânăr reținut după ce a fost prins drogat la volan

La data de 11 mai a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală  Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 21 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.50, acest tânăr a fost depistat în trafic, de polițiștii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul comunal 67, în localitatea Gepiș, județul Bihor, existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

În urma testării preliminare, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală  Oradea continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *