Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri reținuți – Prinși cu heroină și 18 seringi folosite

În urma celor 9 percheziții domiciliare, efectuate în dimineața de 17 aprilie 2024, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au fost descoperite și ridicate 7 pungi cu substanță pulverulentă de culoare maro (aproximativ 40 grame)-susceptibilă a fi heroină, peste 240 de comprimate cu substanțe active alprazolam și tramadol și 18 seringi hipodermice cu urme de folosire și cu urme de substanță.

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate o pungă cu o substanță pulverulentă alb-gălbuie, o pungă ce conține fragmente de substanță solidă cristalină transparentă, mai multe linguri cu urme de ardere și cu urme de substanțe pulverulente, aproximativ 10 grame de canabis, un grinder, un cântar de precizie, 10 telefoane mobile și 1.100 de lei.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au fost conduse 11 persoane, în vederea audierii.

Patru persoane re

Totodată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea a 4 persoane.

Ulterior, la data de 18 aprilie 2024, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă a persoanelor cercetate, pentru 30 de zile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *