Ziarul care ține cu românul

VIDEO/Român prins în timp ce pescuia sturioni pe Marea Neagră

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrători din cadrul A.R.B.D.D. au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării, ocazie cu care au prins în flagrant un bărbat în timp ce pescuia ilegal sturioni pe Marea Neagră, dintr-o ambarcațiune, cu ajutorul unor plase.

În data de 11.05.2024, polițiștii de frontieră din Grupului de Nave Sulina, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și lucrători din cadrul A.R.B.D.D. au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol pe Marea Neagră.

Cu această ocazie au interceptat o ambarcațiune cu o persoană la bord, care se deplasa în viteză spre gura de vărsare a brațului Sf. Gheorghe. La vederea echipajelor poliției de frontieră, persoana în cauză a aruncat din barcă, în mare, 4 sturioni și un exemplar de calcan.

În urma verificărilor s-a stabilit că exemplarele de pește erau legate cu o funie, având atașată o ancoră care permitea scufundarea rapidă a peștelui și o plută cu ajutorul căreia persoana în cauză ar fi putut ulterior identifica și extrage peștele din apă.

Exemplarele de sturioni și alți pești au fost recuperate și eliberate în mediul natural, iar 94 de metri plase descoperite ulterior, precum și ambarcațiunea cu motorul aferent, au fost ridicate în vederea confiscării și introduse în camera de corpuri delicte a Gărzii de Coastă.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *