Jandarm sibian prins cu lemne furate în județul Sibiu

luni, 12 septembrie 2022 19:15
Jandarm sibian prins cu lemne furate în județul Sibiu

Potrivit surselor, un jandarm sibian a fost prins în timp ce transporta 2,5 m cubi de lemn de foc fără a avea documentele legale care se impun.

În urma unui control al polițiștilor Sibieni în zona punctului de control Veștem, O. M. lucrător în cadrul IJJ Sibiu, a fost surprins cu 2,5 m cubi de lemne de foc, acesta neputând să justifice proveniența lor.

În urma conrtrolului, jandarmul oprit de oamenii lgii a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000. lei

Modul de operare al jandarmului

Potrivit surselor din zona Avrig, jandarmul sibian s-ar fi căsătorit cu o localnică, iar ca să intre în grațiile celor din domeniul silvic a ales să intre în hora ,,bogaților".

Oare meseria de jandarm crează avantaje?

În ziua în care golanii merg la adunat lemnele din pădurea de pe Valea Lupului din localitatea Racovița județul Sibiu, se asigură ca nimeni să nu îi deranjeze, motiv pentru care până în momentul de față aceștia își făceau afacereea în liniște

Oare acesta este motivul pentru care jandarmii nu dispun controale în pădurile din județ?

Pe surse, pe raza județului Sibiu jandarmii nu sunt trimiși pe teren pentru a scoate la iveală furturile și transporturile ilegale de pe drumurile forestiere, motiv pentru care pădurile ajung raiul acestor elemente certate cu legea.

În speță, acest jandarm sibian ar scoate în mod repetat lemne din pădure spre disperarea localnicilor care nu beneficiază de lemn de foc.

Fiul unui ecologist lucrează în domeniul silvic?

Pe surse, băiatul unui mare ecologist sibian ar lucra la OCOLUL SILVIC IZVORUL FLORII RA, AVRIG, motiv pentru care localnicii și-au pierdut orice speranță, aceștia privind neputincioși cum le pleacă pădurea cu tractoare, cu microbuze, sau cu orice mijloc de transport care nu iese în evidență.

Revenim cu detalii:

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Sibiu News hoti de lemne Stiri
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop