Ziarul care ține cu românul

8 mama ucise și 14 copii orfani din cauza unui șofer de TIR

Cele 8 mame ucise în accidentul din Ialomiţa, aduse acasă pentru înmormântare

Zece oameni au murit sâmbătă de dimineaţă pe DN2A, la Sfântu Gheorghe Jud. Ialomița, în cel mai grav accident din acest an din România. Doi şoferi şi opt pasagere ale unui microbuz şi-au pierdut viaţa, după ce un TIR a intrat pe contrasens în mijlocul de transport care ducea mai multe femei la serviciu, în Bucureşti.

Şoferul TIR-ului care a intrat pe contrasens, Viorel Ștefan Ilie, în vârstă de 43 de ani, din Poiana, venea de la Tg. Jiu, de unde încărcase fulgi în semiremorcă.

8 consătence pe același drum

Cele opt femei care au murit erau toate de Munteni-Buzău, judeţul Ialomiţa, comună unde sunt trei zile de doliu şi unde oamenii s-au mobilizat pentru a sprijini familiile lovite de nenorocire. Rudele au mers duminică de dimineaţă la morgă pentru a ridica trupurile celor opt mame care au lăsat în urma lor 14 orfani.

În comună, toţi locuitorii au împodobit cu flori poarta de la intrare în localitate, monumentul din faţa primăriei şi intrările în cele trei biserici din Munteni- Buzău. Mesaje tulburătoare au fost transmise de oameni, unul dintre cele mai emoţionante fiind scris de un bărbat: “Nu am vurt să vă aşteptăm aşa! Nu vă vom uita!”

Un curcubeu a apărut pe cer duminică după-amiază.

Curcubeul a apărut deasupra porţii de la intrarea în comună, chiar când familiile îndoliate le aduceau pe victimele accidentului de sâmbătă acasă.

Sursa: https://observator.tv

Patriarhia a dat un mesaj de condoleanțe famililor îndoliate:

Patriarhia alături de persoanele decedate

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Dumnezeu să le ierte!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *