Anchete jurnalistice

Cercetările continuă în cazul tânărului mort la locul de munca

Un tânăr de 28 de ani a murit aseară la locul de munca de pe strada Salzburg din Zona de Vest a Municipiului Sibiu.

În cadrul primelor cercetări efectuate la fața locului de către o echipă de inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, a fost dispusă măsura de oprire din funcționare a echipamentului tehnic  (expandor automat) la care s-a produs evenimentul, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2006 a securității și sănătății în muncă, cercetarea se efectuează de către I.T.M.

Cine se face vinovat de situația în care un angajat a murit la locul de munca?

Potrivit surselor, utilajele sunt noi, mediul de muncă este extraordinar, dar cu toate acestea nenorocirea s-a petrecut.

Utilajele moderne cu care sunt prevăzute companiile din zona industrială vest, dacă mentenanța preventivă și sistemele de securitate funcționează, este greu de anticipat cât de bine au fost respectate sarcinile și Instrucțiunile de lucru de către operator.

Până la rezultatul anchetei pot apărea fel și fel de supoziții, cert este că un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața la locul de munca.

Dumnezeu să-l odihnească!

Știrea inițială unde un tânăr a murit la locul de munca:

Tânăr de 28 de ani mort în timpul serviciului la Sibiu

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL