Ziarul care ține cu românul

Video/Escortă din Sibiu s-a aruncat de la balcon de frica clientului

La data de 18.10 a.c. în jurul orei 02.30 o tânără, damă de companie, care practică prostituția la domiciliu, s-a deplasat pe str. Rahovei din Municipiul Sibiu pentru a întreține relații sexuale contra cost.

Din spusele clientului, acesta a relatat fetei că nu are bani să o plătască, iar aceasta a sărit de pe balconul locuinței, balconul fiind situat la etajul 1.

Potrivit fetei, bărbatul a încuiat apartamentul, acesta nelăsând ușa descuiată așa cum era dorința fetei. Aceasta, de frică, s-a aruncat de la balcon. Ea acuza dureri la unul dintre picioare.

La fața locului s-au deplasat 4 echipaje din cadrul poliției Sibiu și un un echipaj al Poliției Locale. Polițiștii ajunși de urgență la fața locului au încercat să lămurească ce s-a întâmplat, ba chiar unul dintre polițiști a stat lângă fată pentru a o liniști până la sosirea ambulanței.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a acordat fetei primul ajutor de specialitate, ulterior fiind transportată la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.

Revenim cu detalii:

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Imagini cu un puternic impact emoțional.

https://www.instagram.com/p/B3viXVIlwLW/?igshid=x87fbabsy7k

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *