Ziarul care ține cu românul

Video accident/arestat după ce a ucis mama și copilul

În cursul nopții trecute, bărbatul băut din Cisnădie implicat în accidentul de pe DN7C de pe raza localității Cârțișoara rezultat cu decesul unui copil de 7 ani și a mamei acestuia de 30 de ani a fost reținut de câtre polițiștii rutieri și introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Astăzi 01.11 2019 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestate preventivă.

Șoferul criminal este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” – art. 196 al. 1.2.3; „ucidere din culpă”, art. 192 alin. 1, 2,3; „conducere fără a poseda permis de conducere” art. 335 alin 1; conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice 336 alin. 1 și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției art. 338 alin. 1 cod penal.

Urmare a propunerii Parchetului de pe lângă Judecatoria Avrig, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus față de bărbatul implicat în accidentul rutier deosebit de grav  măsura arestarii preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Știrea inițială:

La data de 31.10 a.c. în jurul orei 19.30 pe DN7C, în localitatea Cârțișoara a avut loc un accident rutier provocat de un tânăr de 37 de ani din Orașul Cisnădie.

Din primele cercetări se spre că în timp ce conducea mașina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii (7 și 10 ani) apoi a intrat intr-un gard. Bărbatul nu deține permis de conducere, iar aparatul etilotest indica valoarea de 0.66 mg/l alcoolol pur în aerul expirat.

La fața loculuiSAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C si unul de tip B 2, iar SMURD Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Se mai deplasează de urgență și forțe ISU de la Sibiu si Victoria.

Doi dintre ei ar fi in stare de inconștiență.

Echipajele Smurd întreprind manevre de resuscitare pentru doi dintre copii, iar femeia prezintă traumatism de membru inferior.

Cisnădian beat și fără permis a băgat 2 copii în comă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *