Ziarul care ține cu românul

Video/Criminalul cisnădian mai are în curs un dosar penal

Criminalul cisnădian care a ucis cu copilaș de 7 anișori, pe mama acestuia de 30 de ani și a mai băgat un copil de 10 ani în spital mai are un dosar penal pentru conducere fără permis. În urmă cu 3 săptămâni a fost prins de polițiști conducând un autoturism fără a avea acest drept.

Acesta a fost adus încătușat la UPU Sibiu unde i s-au recoltat probe biologice.

Știrea inițială:

La data de 31.10 a.c. în jurul orei 19.30 pe DN7C, în localitatea Cârțișoara a avut loc un accident rutier provocat de un tânăr de 37 de ani din Orașul Cisnădie.

Din primele cercetări se spre că în timp ce conducea mașina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii (7 și 10 ani) apoi a intrat intr-un gard. Bărbatul nu deține permis de conducere, iar aparatul etilotest indica valoarea de 0.66 mg/l alcoolol pur în aerul expirat.

La fața loculuiSAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C si unul de tip B 2, iar SMURD Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Se mai deplasează de urgență și forțe ISU de la Sibiu si Victoria.

Doi dintre ei ar fi in stare de inconștiență.

Echipajele Smurd întreprind manevre de resuscitare pentru doi dintre copii, iar femeia prezintă traumatism de membru inferior.

Update:

Din nefericire mama și unul din copii a decedat. Un criminal care va scăpa din cauza legii, legea fiind prea blândă cu bețivii la volan, mai ales că acest specimen nici permis de conducere nu deținea.

Update/Un copil și mama a decedat din cauza bețivului din Cisnădie

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Cisnădian beat și fără permis a băgat 2 copii în comă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *