Ziarul care ține cu românul

VIDEO/Taximetrist sibian accidentat – Lunetă spartă

Potrivit surselor, în data de 26.02.2019, la ora 18.00, un taximetrist sibian în vârstă de 31 de ani și-a condus sora pe Aleea Artileriștilor din Municipiul Sibiu, când, un șofer sibian în vârstă de 21 de ani a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure, atingând ușor autoturismul în regim de taxi. Șoferul, care din filmare reiese că nu are nicio o reacție, își continuă manevra de mers în față, dar neîncadrându-se a fost nevoit să mai efectueze o manevră de mers cu spatele moment în care l-a acroșat ușor pe taximetrist. În urma acroșării, taximetristul s-a proptit în luneta mașinii care l-a acroșat, spărgând-o.

La fața locului s-a deplasat UPU Sibiu de unde a preluat pacientul cu traumatism de genunchi și plagă tăiată de membru superior, în stare stabilă.

Pe surse, în cauză s-au întocmit două dosare penale, unul pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă  reținându-se și permisul de conducere, dar cu dovadă de circulație până la finalizarea dosarului și un dosar penal pentru distrugere pe numele taximetristului.

Revenim cu detalii:

Video:

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *