Ziarul care ține cu românul

Viteza UCIDE – Accident mortal în județul Sibiu – Doliu în Alțâna

În cursul dimineții de 07.02.2012, un accident mortal a avut loc în Județul Sibiu pe DJ 105, la intrare în localitatea Marpod, direcția spre Agnita. Din primele cercetari se pare ca șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus. Din nefericire două persoane au decedat și o a treia este rănită, toate din autoturism. Microbuzul este de transport persoane însă nu sunt victime. Polițiștii rutieri  continuă cercetările.
Șoferul autoturismului, este un tânăr de 20 de ani si este din Alțâna, este rănit. Persoanele decedate au 62 respectiv 46 de ani si sunt din Alțâna. Soferul microbuzului are 54 de ani si este din Nocrich. În momentul accidentului în microbuz se aflau doi pasageri.

La fața locului, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu trei echipaje de prim-ajutor calificat Smurd, de terapie intensivă mobilă Smurd și de descarcerare, iar SAJ Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de tip B. Echipajul SAJ a acordat primul ajutor unei femei de 45 ani ,soția unuia dintre decedați care prezenta un atac de panică.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Foto informativă, obiectiv.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *