Ziarul care ține cu românul

,,Arestul” cetățenesc la Sibiu ultima modă sau opțiune?

Pentru locuitorii Județului Sibiu și nu numai, lansăm o întrebare publică unde vă rugăm să ne trimiteți pe adresa redacției părerile dumneavoastră.

La Sibiu s-a inventat ,,Arestarea și Audierea” cetățenească?

Avâd în vedere că vloggerul la care facem referire nu este la prima ispravă de acest gen, prima victima fiind un politist al politistilor (DGA) care a si fost mutat disciplinar la o altă structură, considerăm că ,,Instituția” înființată prinde contur.

La Sibiu există ,,Poliția Paralelă”?

 

Se pare ca la Sibiu, conform sesizărilor primite la redacție, a fost inventată ,,Instituția arestului cetățenesc și Instituția anchetatorul cetățenesc”.

Inițial am crezut că este vorba de o glumă cu referire la cunoscutele comedii de la Hollywood, DAR, sesizările venite de la cititorii noștri au fost confirmate de apelul (bineînțeles în miez de noapte) cu tentă conspirativă, când am fost sunați de un cunoscut formator de opinii care ne-a solicitat sa ne revizuim atitudinea.

Sibiu locul unde visele devin realitate

Întrucât Ziua Online oferă drept de opinie oricărei persoane, așteptăm ca atitudinea belicoasă pe care a avut-o domnul formator de opinie în cursul discuției telefonice, să se concretizeze într-un drept la replică bărbătesc specific unui fost angajat al Instituțiilor de Forță a Statului Român care să își asume răspunderea pentru cele afirmate.

Pe această cale, îi urăm acestei ,,poliții” mult succes în efectuarea noilor ,,arestări” cetățenești.

,,Nește scumbag”

Sursa foto film Cacealmaua, de unde s-a inspirat și doamna Elena Udrea.

Revenim cu detalii – Sibiu 2023:

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

sursa foto: skyshowtime , cacealmaua , adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *