Anchete jurnalistice

Beizadeaua ,,bătăușă”- fiul consilierului PNL a făcut-o lată

Tot mai des, o nouă specie a apărut în peisajul sibian: ,,beizadeaua”. Îmbătat de puterea oferită de banii tatălui său, bani obţinuţi din tot felul de activităţi cu iz îndoielnic, această creatură rapace se consideră stăpânul tuturor. Crescut de mic în puf, acest specimen are adânc inoculată ideea că totul i se cuvine şi că banii pot compensa orice lipsă de umanitate sau carenţă gravă, sau că pot cumpăra orice. Inclusiv viaţa semenilor!

Video cu un puternic impact emoțional:

 

Ce se naşte din pisică tot șoareci mănâncă

Adânc ancorat în afaceri, precum şi în politică, tatăl beizadelei este un influent consilier local PNL din  comuna Șelimbăr, din apropierea Sibiului. Tăticul nu ratează nici o ocazie să aducă elogii mai-marilor din PNL, linguşindu-se pe lângă aceştia pentru sprijin şi beneficii.

Acesta este apropiat al primarului comunei, fiind unul din oamenii şi sfătuitorii săi de încredere, precum şi de un deputat PNL mutat recent în comuna respectivă.

Cei trei, alături de alte persoane ,,de bază” din comună, au fost deseori văzuţi împreună la diferite evenimente oficiale sau ,,paranghelii”.

La adăpostul banilor tatălui său, ,,orbit” şi ,,drogat” de beţia puterii, ,,beizadeaua” îşi petrece timpul provocând scandaluri şi snopind oameni în bătaie. Pentru că beizadeaua poate, obişnuit fiind ca tăticul să îi sară întotdeauna în ajutor şi să plătească sume impresionante pentru belelele provocate.

Foto: Profil public Facebook

Scandaluri, bătăi, alcool, probabil și alte ,,substanțe”, aceasta este o zi normală din viaţa beizadelei.

 

Tăticul este tot timpul acolo – beizadeaua are ,,spate”

Potrivit surselor Ziua Online, tăticul a plătit zeci de persoane să nu depună reclamaţii la organele legii, zeci de tăceri cumpărate şi de poveşti îngropate în teancul de bani.

Ei bine, de data aceasta, unii oameni au ales să nu mai tacă. Snopiţi în bătaie, lăsaţi fără cunoştinţă de această brută cu chip de om, aceştia au ales demnitatea în locul banilor oferiţi cu promptitudine de tatăl beizadelei.

Bătut și lăsat într-o baltă de sânge, inconștient

Sursele noastre ne-au declarat, sub protecţia anonimatului, că după ce a petrecut sâmbătă spre duminică, dimineața în data de 19.07.a.c., numitul O. A. a început să se dea în spectacol, sărind pe o mașină de TAXI, agreasând șoferul.

Întrebat despre cele întâmplate, taximetristul nu a dorit să ne răspundă, declarând că ,,astăzi urmează să mă întâlneasc cu tatăl agresorului”.

Văzând că este recalcitrant, un bodyguard, angajat al terasei unde au petrecut, a ieșit afară explicându-i și sfătuindu-l pe O.A. și să plece acasă.

Acesta a plecat ,,liniștit”, dar nu acasă, ci în tufe, unde a așteptat parșiv să îi vină victima.

După aproximativ 30 de minute de așteptare, a ieșit ca un șacal, lovindu-l în cap cu un obiect contondent.

Lăsat într-o baltă de sânge, inconștient

Victima, un sibian de aproximativ de 26 ani, a căzut într-o baltă de sânge.

Cu toate că bărbatul era căzut la pământ, ,,beizadeaua” a continuat să înjure și a sărit la bătaie în continuare.

După atâta violență, O. A. este încă în libertate, măsurile legale lăsându-se așteptate.

În acest caz, la nivelul Poliției Municipiului  Sibiu, se fac cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, potrivit reprezentanților IPJ Sibiu.

https://ziuaonline.com/detectiv

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Sibiul noaptea: https://ziuaonline.com/info/patru-echipaje-de-o-p-prezente-pentru-aplanarea-unui-scandal-in-v-aaron-sibiu