Ziarul care ține cu românul

Video/Conducta de gaz și locuitorii unui cartier din Sibiu – Pericol sau nu?

Avertisment privind potențialul pericolul cu care se poate confrunta locuitorii din Cartierul Primăverii din Municipiul Sibiu.

Conducta de gaz, o potențială amenințare la adresa locuitorilor?

În pitorescul cartier Primăverii din Municipiul Sibiu, unde dezvoltatorul promitea în anul 2010, spații comerciale, prestări servicii, alimentație publică,creșă-grădiniță, fapt ce nici după 23 de ani nu s-a realizat.

Țeava de gaz un potențial pericol la adresa locuitorilor?

Conform surselor locale, aceștia ar trăi  sub spectrul unui pericol real, generat de traversarea conductei de gaz ce are rolul de a alimenta localitatea Rășinari.

Situația devine alarmantă în contextul în care această conductă de gaz trece direct pe mijlocul străzii, prin fața caselor construite în cartierului Primăverii, aparent aparent nerespectând distanțele de siguranță impuse.

Această neglijență poate pune în pericol viețile și proprietățile locuitorilor, iar consecințele ar putea fi devastatoare în cazul unei eventuale defecțiuni sau avarii.

Cum arată o țeavă de gaz sub presiune spartă:

O întrebare creștinească:

Oare autoritățile vor acționa doar în situația în care Sibiul va trece prin evenimente catastrofale asemănătoare celor din Crevedia și Ferma Dacilor?

Este crucial ca autoritățile să acorde o atenție deosebită acestei situații, să efectueze o analiză detaliată a riscurilor și să impună măsuri adecvate pentru protejarea locuitorilor.

Siguranța OAMENILOR este un aspect esențial, iar cetățenii au dreptul la un mediu de viață sigur și lipsit de amenințări.

Jurnaliștii Ziua Online o să obțină puncte de vedere din partea autorităților locale cu privire la această situație alarmantă, însă până la momentul redactării acestui articol, nu au fost disponibile declarații oficiale.

Așteptăm cu interes un răspuns din partea autorităților și ne vom asigura că această problemă urgentă nu este neglijată.

Anumiți locuitori care trăiesc cu teamă, speră că această atenție mediatizată va determina autoritățile să acționeze rapid și eficient în rezolvarea acestei potențiale amenințări, evitând astfel orice consecințe nedorite.

Revenim cu detalii de la Sibiu:

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *