Ziarul care ține cu românul

Demantelarea afacerii Marinescu cel degrabă plătitor de datorii

,,Pensiunea Alpina Casi infectă, patron cu tupeu maxim”

,,În data de 03.10.2018, am contractat de la S.C. CHRISTIAN CAR S.R.L.–D, cu sediul in Sibiu, str. Mihai Viteazul, nr. 252, Jud. Sibiu, cu punct de lucru in localitatea Paltinis, judet Sibiu, servicii de cazare si masa pentru perioada 29.12.2018 – 02.01.2019, pentru 4 familii (8 adulti), la Pensiunea Alpina Casi Paltinis.

În data de 03.10.2018 ni s-a emis factura pentru avans in valoare de 7000 lei, iar in data de 04.12.2018, factura in valoare de 8000 lei. Sumele reprezinta serviciile aferente celor 4 familii (1700 lei x 8 persoane = 13600 lei), iar 1400 lei reprezinta avansul pentru a 5a familie, care nu a mai putut merge si pentru care am primit banii inapoi.

Oferta acestei pensiuni a fost de 1790 lei/persoana pentru sejur, pretul final ramanand la 1700 lei, fiind vorba de un grup.

Tin sa precizez ca toti oaspetii pensiunii au achitat aceeasi suma

În data de 29.12.2018, in jurul orelor 15, toate cele 4 familii am ajuns la locul cazarii, oferinduni-se, in locul celor 2 cladiri acreditate cu 4 margarete, o anexa din spatele acestora, anexa cu spalatoria la parter, cu camere mansardate incredibil de mici, cu baile de 2m/2m, tot mansardate (pentru a ajunge la toaleta trebuia mers in mersul piticului, iar la dus trebuia sa stai aplecat), toata anexa avand un miros insuportabil, in toate camerele, cu cearceafuri rupte, fara prosoape si produse de baie.

Subliniez ca pretul/pachet a fost acelasi, indiferent unde erai cazat

De asemenea, vă aduc la cunostinta ca nicaieri nu apare aceasta anexa in site-urile de prezentare. De fapt, sunt 3 cladiri, 2 cladiri optime pentru cazare, iar cea de-a 3 a fiind o anexa care are piscina la parter, dar o cladire destinata angajatilor, insalubra.

In 2 camere din aceasta anexa chiar erau cazati angajatii, cetateni din Republica Moldova. In mod cert, aceasta anexa nu este acreditata pentru oaspeti, ci doar pentru personal.

Imediat dupa ce am ajuns la locatie, am contactat administratorul acesteia, pentru a clarifica situatia si a o remedia, raspunsul acestuia fiind ca nu are solutii pentru cazare in cele 2 cladiri principale si nici variante pentru a ni se rambursa banii.

La locatie, 2 familii au mers cu atv-uri in remorci, iar 1 familie are 1 copil de 1 an, astfel, posibilitatea de a ne intoarce fiind nula, din cauza carosabilului inghetat si a ninsorii.

In dimineata zilei de 29.12.2018, am primit un mesaj din partea administratorului pensiunii prin care ne informa cu privire la numerele de telefon ale angajatilor.

Dupa cazare, am inteles de ce

Stiind ca vom obiecta referitor la conditiile de cazare, acesta nu s-a prezentat la pensiune, atribuind sarcina de a oferi lamuriri si solutii, angajatilor, care nu au nicio putere.

Am ramas cazati o noapte pentru a evita riscurile deplasarii catre casa pe carosabil inghetat, constatand ca ne aflam atat cu banii luati, cat si sejurul de Revelion, distrus.

A 2a zi (30.12.2018), am parasit aceasta locatie, dupa micul dejun, probabilitatea de a putea trece peste conditiile de cazare fiind zero.

Va informez ca familia cu copilul de 1 an nu a beneficiat nici de caldura pe timpul noptii, din cauza unei defectiuni, toti membrii familiei respective imbolnavindu-se.

Toate cele 4 familii sustin cele relatate mai sus, membrii acestora fiind dispusi oricand sa depuna declaratii in vederea sprijinirii celor relatate.

Consideram ca atitudinea administratorlui a fost premeditata, atat prin neprezentarea la locatie cat si prin trimiterea mesajului din ziua cazarii referitor la persoanele de contact, in caz de probleme.”

Trimis de RARES 2004 in 03.01.19 13:18:59 – Validat/Publicat: 03.01.19 13:52:32

Sursa: https://amfostacolo.ro/impresii9.php?iid=91741&d=complex-turistic-alpina-casi–paltinis-sb

O fi o opinie izolată, că sunt destui cârcotași, nu-i așa?

Oameni răi, că uite pozele îi contrazic

Am găsit și clienți care au furnizat comentarii pozitive:

,,Am fost la atâtea hoteluri, dar nu am mâncat niciodată mâncare ca Alpina Kashi nicăieri.Este atât de gustoasă, iar muncitorii lor indieni sunt atât de drăguți încât dacă mergi acolo, te vei simți foarte fericit.

Nu ai atât de multă fericire acasă. pe măsură ce intri în restaurantele din Alpina Kashi.”

Ghinion – FIȚUICA l-a identificat pe clientul care a fost așa de mulțumit că a devenit membru al partidului care l-a adoptat pe Marinescu Cristian.

Avem mai jos o poză rară, cu domnul client mulțumit care îi dă o mână de ajutor tovărășească domnului Cristian Marinescu în data de 07.04.2024 să strângă semnături în zona Obor Sibiu.

OUps, ALOOO Partidul Patrioților, Domnu’ Surugiu, da’ băiatul ăsta de-i place mâncarea de la locația lui Marinescu Cristian este chiar Domnul Hamza – cetățean străin din spațiul Non Euro, angajat al uneia din firmele familiei Marinescu, care, ce să vezi este membru al Partidului Patrioților, sau Simpatizant.

Aloo IGI!

Ne spuneți și nouă și cititorilor noștri dacă un cetățean străin care are viză de muncă, este normal și legal să fie implicat în activități electorale?

Post Scriptum

Vă rugăm să țineți minte pentru episodul următor cu Afaceriile familiei Candidatului la Primăria Sibiu -Domnul Marinescu următoarele date din articol:

  1. Firma pe care Marinescu a emis facturi este .C. CHRISTIAN CAR S.R.L.–D, ( acest D înseamnă debutant

2. La locația turistică a domnului Marinescu se servește masa ,este restaurant și este și bar

3. Locația Turistică a domnului Marinescu are 125 de locuri de dormit când o denumeste Pensiunea Casiana

4. Aceeași locație turistică a domnului Marinescu are 84 de locuri și 28 de camere ( au intrat la apă Locurile )

5. Locația lui Marinescu Cristian se numește, ba Casiana Complex Turistic &Spa, ba Pensiunea Casi Păltiniș, ba Complex Turistic Alpina Casi.

Vă promitem că va merita să țineți minte aceste amănunte, vă vom diseca și expune suveica financiară a degrabă plătitorului de datorii și, mai mult, vă vom spune exact cuantumul sancțiunilor contravenționale al faptelor săvârșite de către acesta si care autoritate era obligată să constate contravențiile.

Ți-a dat pachet? Mi-a dat , mi-a dat pachet!

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Un răspuns

  1. Ba foamea e mare, daca nu va da niste maruntis si voua gata pe el, cine va mai citeste nu stiu, La munca cu voi, apelarea la mila publicului se pedepseste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *