Ziarul care ține cu românul

Deschiderea Noii Arene B6 Airsoft la Sibiu

Entuziaștii de airsoft din Sibiu și împrejurimi au acum un nou motiv de bucurie:

Inaugurarea Arenei B6 Airsoft,

un spațiu modern și bine echipat, dedicat pasionaților de acest sport dinamic și captivant.

Situată pe o suprafață impresionantă, Arena B6 promite să ofere o experiență autentică și de neuitat pentru toți vizitatorii săi.

Arena B6 Airsoft este visul împlinit al unui militar de profesie, cu o vastă experiență ca PMC (Private Military Contractor).

După șase ani de misiuni cu grad ridicat de risc în zone roșii, inclusiv o recentă desfășurare în Benghazi, inițiatorul acestui proiect a decis să își aducă contribuția în comunitatea locală prin crearea unui spațiu de antrenament și divertisment dedicat airsoft-ului.

Despre Arena B6 Airsoft

Traseul din interiorul arenei a fost conceput cu ajutorul unor specialiști de la Brigada Anti-Tero și Forțele Speciale din București, oferind un mediu realist și provocator pentru participanți.

Arena include sectoare dedicate pentru CQB (Close Quarter Battle) și Tragere Dinamică, asigurând o varietate de scenarii și provocări.

Echipamentul disponibil la Arena B6 Airsoft este de cea mai înaltă calitate, cu arme de tip replică achiziționate din Austria, de la marca de top Novritsch.

 

Modelele includ AK12, M4 și pistoale Colt SP2, toate completate de echipamente de protecție precum căști, ochelari, mănuși, veste tactice cu port-încărcătoare, stații radio, holstere pentru arme secundare, cagule și măști pentru protecția feței.

Pentru a oferi o experiență cât mai autentică, Arena B6  a achiziționat și vehicule militare active de la revoluție, inclusiv modele Aro, TV Ambulantă, un tun mobil și o cabină de telecomunicații.

Acestea sunt completate de lăzi de armament și muniție reale și 700 de metri de plasă camuflaj, contribuind la atmosfera realistă și captivantă a arenei.

Pe lângă jocurile de airsoft, Arena B6 va oferi și cursuri de First Aid (prim ajutor) pentru copii și adulți, susținute de militari calificați. De asemenea, vor fi organizate cursuri de luptă corp la corp și de utilizare a armelor (replici) lungi sau scurte, toate sub îndrumarea unor specialiști cu experiență.

Arena B6 este locul perfect pentru evenimente speciale, inclusiv aniversări, datorită spațiului generos și facilităților oferite. La zona de recepție, vizitatorii se pot relaxa și savura diverse băuturi răcoritoare la bar.

Inaugurarea Arenei B6 Airsoft marchează un moment important pentru comunitatea locală de airsoft și promite să devină un punct de referință pentru toți pasionații de acest sport.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți noua noastră arenă și să vă bucurați de experiențe memorabile alături de prieteni și familie!

B6 Airsoft

Arena B6 Airsoft a putut lua viață și datorită bunei colaborări cu The Lake Home – Living Xperience, organizatorul mulțumindu-le pe acastă cale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *