Ziarul care ține cu românul

Două botezuri și un naș – Roman Cristian fost Bazarâncă Vasile și Ciprian Marica

Domnul din imagine pe care nu-l cunoașteți este Tata-On așa cum îl alintă eroul nostru Bazarâncă Vasile actualmente Roman Cristian.

Numele său este Roman Ioan și a fost șeful PDL-lor din Blăjel și a avut generozitatea să-i dea numele său lui Bazavîncă Vasile care așa a devenit Roman Cristian. (primul botez)

Iubirea unui Socru e AUR – Mai portocaliu

,,Deşi pare că este la curent cu multe aspecte din viaţa ginerelui meu, l-aş ruga respectuos pe domnul primar să nu-l mai amestece în disputa noastră locală.

Considerăm că sunt profund incorecte şi imorale ameninţările şi calomniile pe care acest primar le proferează de atâţia ani la adresa unei persoane pe care în definitiv nu o cunoaşte şi care a finalizat cu succes două facultăţi, un master, doctoratul, precum şi mai multe cursuri de specializare (printre care unul la E.N.A. – Paris, ca bursier al Guvernului Franţei),,.

Așa vorbea Domnul Roman Ioan (tata on ), fost secretar al comunei Blăjel , consilier local la aceea dată, în dreptul la replică adresat defunctului primar al comunei Blăjel, Domnul Toader Roman.

Sursa: https://mesageruldesibiu.ro/vrem-ca-si-in-blajel-legea-sa-fie-respectata/

Ce spunea Toader Roman primarul comunei Blăjel despre tata on, tata socru al lui Roman Cristian:

Sursa: https://mesageruldesibiu.ro/toader-roman-lportocaliiir-continua-sa-faca-mult-rau-la-blajel/

,,Socrul reclamă, ginerele controlează

În anul 2011, în timpul guvernării Boc, Ioan Roman a sesizat ANFP, unde vicepreşedinte era chiar ginerele său, Cristian Vasile Roman.

Acesta a trimis o adevărată armată de control la Primăria Blăjel, unde s-a verificat toată activitatea instituţiei pe linia funcţionarilor publici.

„Victime ale controlului sunt două femei din primărie, care nu au fost angajate, aşa cum tendenţios se susţine în articol, şi promovate în funcţii publice de execuţie şi pe care PDL-iştii Roman Ioan şi Roman Vasile Cristian doresc să le vadă şomere“, arată Toader Roman.

În acelaşi timp, cei doi au formulat şi plângere penală împotriva primarului, pentru abuz în serviciu.

Nici agricultura nu scapă de plângeri penale

Sesizările lui Ioan Roman şi Cristian Vasile Roman au atins şi domeniul subvenţiilor din agricultură. În urma acestor plângeri penale, DNA Alba Iulia a fost obligată să facă cercetări asupra celor sesizate, iar în final procurorii anticorupţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de edilul-şef.

„Urmează ca acum să mă îndrept eu împotriva celor doi cu plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de denunţare calomnioasă“, avertizează el.

Ce legătură există între Cristian Roman, fost Bazavâncă Vasile și domnul Budrală Gheorghe?

Director al Direcției pentru Agricultură Județeană Sibiu a fost în perioada 2010-2012 domnul Budrală Gheorghe.

Domnul Budrală Gheorghe este autorul volumului.

,,Între bătaia vântului și rodul pământului. Poveștile unui agronom”.

Cristian Roman fost Bazarâncă Vasile, pe pagina de Facebook spune:

,,O surpriză faină mi-a făcut medicul Ioan Drăghilă când mi-a arătat un fragment dintr-o carte în care se vorbește despre… Cristian Roman:

,,Vicepreședinte la ANFP era un tânăr dezghețat la minte, care ne-a ajutat foarte mult…”

Este vorba despre volumul ,,Între bătaia vântului și rodul pământului”, scris de Gheorghe Budrală.

Le mulțumesc amândurora că s-au gândit la mine.

Mi-am amintit cu mare plăcere de mandatul pe care l-am avut între 2009 și 2012 la Agenția Națională a Funcționarilor Publici. A trecut, precum un gând, mai mult de un deceniu de atunci; aveam vreo 33 de ani…

“Fugit irreparabile tempus”

Coincidență sau nu, dosarul instrumentat de DNA de care vorbea primarul comunei Blăjel privea susbvențiile din agricultură și sesizarea venea de la A.P.I.A ,adică de la Direcția pentru Agricultură Județeană Sibiu unde director era …domnul Budrală Gheorghe.

Coincidență sau nu?

Directorul Direcției Agricole Sibiu, Gheorghe Budrală, a primit luni dimineață un fax prin care i se spunea că este detașat la Tulcea.

Acesta spune că această decizie este una politică și că va lua o hotărâre zilele următoare în ceea ce privește această detașare.”

Am venit la birou și am primit un fax prin care am fost înștiințat că s-a decis să fiu detașat în județul Tulcea. La Sibiu am înțeles că vine cineva din Olt.

Ce să mai zic… Acum îmi strâng lucrurile pe aici” a spus Budrală.

Sursa: https://starsibian.ro/gheorghe-budrala-directorul-directiei-agricole-sibiu-detasat-la-tulcea/

Cine este Nașuuuu

Primarul Comunei Blăjel, Toader Roman spunea:

,,Cornel Ştirbeţ – deputat PNL, trecut la PLD şi apoi PDL între 2000 şi 2012. Deşi nu a mai fost reales după trei mandate, rămâne foarte influent cel puţin în organizaţia judeţeană PDL Sibiu, fiind chiar vicepreşedinte la nivel naţional al formaţiunii, până în 2011. Se trage din Ştenea şi este naşul de cununie al lui Cristian Vasile Roman,,.

Sursa: https://mesageruldesibiu.ro/toader-roman-lportocaliiir-continua-sa-faca-mult-rau-la-blajel/

Ce influență avea Nașuuuu

Mai-marii PDL s-au adunat sambata la biserica Domnita Balasa din Bucuresti, pentru a sarbatori botezul copilului familiei Turcan, relateaza Realitatea TV. Invitat de onoare este chiar seful statului, Traian Basescu.

Nașii copilului sunt Theodor Stolojan, soția, Raluca Moianu și sotul acesteia.

Emotionat, Stolojan s-a umplut de ceară pe sacou în biserică, iar mămica, Raluca Turcan, a plans în hohote in timpul slujbei.
La restaurantul Capșa, unde continua petrecerea, au sosit Elena Udrea, Dorin Cocos, Emil Boc, Adrian Videanu cu soția, Vasile Blaga, Cornel Știrbet, Monica Iacob Ridzi, Sulfina Barbu, consilierii prezidențiali Ștefan Deaconu și Cristian Preda.

https://ziare.com/theodor-stolojan/traian-basescu/petrecere-in-pdl-botezul-copilului-turcan-nasit-de-stolojan-235707

Roman Cristian, fost Bazarâncă zice că Nașuuuu nu există

,,Un principiu de viață pe care mi l-am asumat de mic și de care mă țin. Îi mulțumesc ei, îi mulțumesc familiei mele deosebite, prietenilor, precum și tuturor performerilor acestei țări, care au demonstrat, de-a lungul timpului și în fiecare zi, un lucru foarte simplu: că, prin muncă, corectitudine și speranță, oricine poate să reușească.

Eu sunt fanul performanței

Roman a dezmințit zvonul potrivit căruia fostul deputat Cornel Știrbeț care îi este naș de cununie ar fi avut vreo influență în numirea sa în funcție, afirmând că a primit doar felicitări telefonice din partea nașului său.

https://mesageruldesibiu.ro/cristian-roman-sunt-fanul-performantei-galerie-foto-de-la-ceremonia-de-investitura-a-noului-prefect/

Roman Cristian, fost Bazavâncă-fan al performanței

Conform CV-ului, stimabilul a fost Consilier expert în cadrul Corpului de Control al ministrului Ministerului Administraţiei şi Internelor în perioada 01.12.2005 – 02.04.2009, cu mențiunea că monumentul corectitudinii, speranței și profesionalismului a absolvit Facultatea de Drept a ULBS numai în 2007, adică a controlat pe toți din M.A.I. în calitate de profesor de limba română, singura calificare detinuță.

Cine vă recomandă domnule Roman Cristian – Familia ( vezi celebra serie Brigada Diverse)

Ministrul care l-a numit pe Roman Cristian ,fost Bazavâncă în cadrul corpului de control al M.AI. a fost Blaga Vasile.

,,În 2010 ,Florin Muntean, coleg de facultate, de armata și de camera, de pe vremea studenției, a copresedintelui PNL Vasile Blaga, cade în dizgrația președintelui Traian Băsescu. Urmare a acestui lucru, își da demisia de la șefia SN TRANSGAZ SA și se retrage din viata publica

.O vreme este ocupat cu plimbări la DNA, dar, datorita relației de mare prietenie cu Ioan Lascu, tăticul procurorului șef, drumurile la DNA se sistează și dosarele se blochează,,.

Sursa: https://mafiapdlblog.wordpress.com/author/mafiapdlblog/

La vremuri noi – tot noi

Vă redăm mai jos lista membrilor PDL, oare recunoașteți pe cineva?

Strucutura de conducere a PD-L Sibiu:

Presedinte – Ion Ariton;

Prim vicepresedinti: Cornel Stirbet, Florin Muntean;

Vicepresedinti: Nicolae Nan, Constantin Trihenea, Marcel Piteiu, Dan Voinea, Aurel Gata, Claudiu Spanu, Radu Curcean, Ovidiu Spatari, Stephan Braune, Viorel Rosu, Adrian Bogdan, Serban Tichindelean, Mircea Pavelescu, Constantin Lotrean;

Secretar general: Daniela Cîmpean PREȘEDINTA CONSILIULUI JUDEȚEAN;

Secretar general adjunct: Claudiu Zagan

Secretari executivi: Livia Sava, Gheorghe Roman, Ioan Seuchea, Ioan Valentin Ivan, Dumitru Domnariu, Marcela Raulea, Ioan Dutu;

https://www.sibiul.ro/download-pdf/stiri-locale-sibiu/loc-liber-la-sefia-pd-l-sibiu-cine-mai-doreste-cine-mai-pofeste_34612.pdf

Doi Roman – aceeași emanație politică
Despre domnul Primar al Mediașului găsiți suficiente informații pe

https://mafiapdlblog.wordpress.com/author/mafiapdlblog/ și pe https://primarialugheorghe.law.blog/

Marica și legătura cu Florin Munteanu

,,Fostul vârf al Naționalei României a marcat în familia domnului Munteanu, atenției într-o postură mai puțin obișnuită.

Dacă, în trecut, dribla și se poziționa perfect în careul advers pentru a primi pasele de gol ale coechipierilor, de data aceasta a fost surprins ”la bustul gol”, după ce un soț ”încornorat” a bătut la ușa hotelului unde se afla alături de partenera de viață a acestuia.

Imaginile care au făcut vâlvă în mediul online îl înfățișează pe Ciprian Marica luat la întrebări de soțul ”tradus” – Florin Muntean Jr. -, nimeni altul decât fiul fostului boss de la Transgaz.

Din informațiile apărute în mass-media, reiese că soția acestuia, Ana Muntean, a avut o aventură cu Ciprian Marica, iar scenele fierbinți s-au petrecut într-o cameră a luxosului hotel Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Vom revenii cu alte detalii , unele de natură penală ale domnului Cristian Roman, fost Bazarâncă și cu alte ramificații ale caracatiței.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *