Anchete jurnalistice

Ep.1 – Axente Sever pe lista manipulării și a intereselor ascunse?

Primarul comunei Axente Sever, știe sau nu știe să-și evalueze averea corect?

Scandal sau Strategie de Manipulare?

Într-un nou episod al disputei dintre primăria comunei Axente Sever și cetățenii ei, primarul localității, Marius Grecu, este acum pus sub semnul întrebării cu privire la abilitățile sale de a-și calcula corect averea personală.

Această situație ridică serioase dubii cu privire la integritatea edilului și la intențiile din spatele afirmațiilor sale privind situația financiară ce se regăsește pe siteul oficial al ANI. http://declaratii.integritate.eu/ 

Cetățenii indignați și revoltați?

Controversa a început să prindă contur după ce un grup de cetățeni preocupați de buna gestionare a fondurilor publice au făcut publice informații referitoare la declarația de avere a primarului.

Se pare că aceasta conține mai multe discrepanțe în ceea ce privește valorile declarate de edilul local.

Cu toate acestea, această explicație a fost privită cu scepticism de către mulți cetățeni și reprezentanți ai societății civile din Axente Sever și nu numai.

Aceștia susțin că astfel de erori, în special într-o declarație de avere, ridică serioase semne de întrebare cu privire la competența și integritatea primarului.

O întrebare creștinească

O întrebare importantă care planează asupra acestei situații, este dacă aceste discrepanțe au fost rezultatul unei neglijențe sau dacă există o intenție deliberată de a induce în eroare opinia publică?

În contextul actual al dezinformării și al manipulării mediatico-politice, există suspiciuni că acest caz ar putea fi manipulat pentru a distrage atenția publicului de la alte probleme sau pentru a crea o controversă artificială care să servească intereselor ascunse.

În concluzie, situația primarului Marius Grecu din comuna Axente Sever ridică numeroase semne de întrebare cu privire la modul în care acesta își evaluează averea personală și la motivațiile din spatele declarațiilor sale.

Trebuie subliniat faptul că funcția de primar a unei localități este asimilită funționarului public, iar în anul 2020 era pandemie, ceea ce poate avea repercusiuni mult mai grave decât par.

Până la publicarea articolului, Primăria Axente Sever nu a oferit un punct de vedere.

Revenim cu detalii incendiare:

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *