Ep. 4 Cei trei posibili criminali reținuți în Anglia?

Potrivit surselor, cei trei Posibili Criminali au fost reținuți în Anglia.

INTERESANT:

Când va urma extrădarea?

Cine este capul ,,operațiunii”?

Dispune:

Ora estimata: 02:30 Complet: Complet Drepturi si Libertati 2 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 226 şi art. 223 alin. 1 lit. a şi alin. 2 CPP, raportat la art. 202 alin. 1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C. G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă.

Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3 CPP, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 CPP, cheltuielile judiciare avansate de stat privind avocaţii din oficiu, în sumă de 2.040,00 lei, rămân în sarcina statului şi vor fi avansate din fondurile Ministerului Justiţiei în favoarea Baroului Sibiu.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Contestaţia se depune la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sibiu. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 105/2023 19.11.2023

Revenim:

Ep. 1

Ep.1 Adrian Kreiner unul din fondatorii cooperativei COOP Network

Ep.2

Ep.2 Ceasurile furate erau de fapt seifuri? – Ziua Online informează!

Ep.3

Ep. 3 ,,Presupușii” criminali ai afaceristului sibian condamnați în trecut

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *