Fratele consilierului local din Garbova retinut 24 de ore

După ce a fost bătut cu un an în urmă în Comuna Garbova, M.B. și-a retras plângerea penală arătând că este un cetățean de bună credință.

Cu toate acestea, la un an distanță, potrivit surselor, agresorul Andrei C. frate cu un consilier local din comuna Garbova din Județul Alba și-a arătat mușchii aplicâdu-i o nouă corecție lui M.B.

La data de 13 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Gârbova, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în după amiaza de 12 noiembrie 2023, tânărul, de 22 de ani, în timp ce se afla în localitatea Cărpiniș, județul Alba, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu avute cu un alt tânăr, de 19 ani, din Cărpiniș, județul Alba, ar fi devenit violent și i-ar fi cauzat acestuia leziuni corporale, pentru vindecarea cărora ar fi necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale.

La data de 14 noiembrie 2023, tânărul reținut a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *