Anchete jurnalistice

Garda de Mediu sub conducerea pensionarilor – Deșeuri îngropate legal în pământ?

Garda de Mediu structura centrală urmărește o portiță  pentru cei care îngroapă deșeurile sub nepăsarea unor polițiști rurali care trec cu vederea peste aceste aspecte?

Un caz deosebit de grav s-a semnalat cu privire la 5000mp de deșeuri îngropate sub pământ pe raza comunei Orlat, acțiune care potrivit surselor a fost desfășurată cu excavatorul primăriei de către șoferul P. I. din cadrul ocolului silvic din localitate.

Știra inițială:

5000 mp focar la Orlat totul sub ochii primăriei

Scandal cu iz de gunoaie

Un uriaș scandal s-a produs în mediul online din cauza introducerii unui amendament de către conducerea Garzii de Mediu, prin care arderile și îngroparea deșeurilor nu ar mai constitui infracțiuni.

Acest amendament aduce în prim plan conducerea Gărzii de Mediu, adică pe directorul Colonel(r) Aurelian Păduraru.

Garda de Mediu și pensionarii MAI

După o pensie ,,specială” bine meritată, se pare că Garda de Mediu s-a transformat într-un ,,refugiu” pentru pensionarii norocoși din cadrul MAI care au un venit suplimentar în subordinea directorului col(r) Aurelian Păduraru.

Oameni de bază în subordinea lui Păduraru

În condițiile în care se discută despre interzicerea cumului pensiei cu salariu la stat, oamenii de bază ai lui Paduraru sunt foști politisti actuali pensionari.

Cine este Aurelian Păduraru

Aurelian Păduraru este colonel în rezervă, membru PNL Galați și a fost numit în funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă publicată în Monitorul Oficial.

Deșeurile îngropate în pământ vor rămâne sau nu infracțiuni?

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Sursa foto Facebook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3195461453884963&set=pb.100002634200921.-2207520000.&type=3