Ziarul care ține cu românul

Jurnalist, purtator de cuvânt isi varsa frustrările in mediul on-line

Fost purtator de cuvant al Consiliului Judetean Sibiu in anul 2012, isi varsa frustrarile in mediul on-line atacand purtatorul de cuvant al ISU Sibiu.

Conflict de interese

In anul 2012, I.P. a ocupat functia de purtator de cuvant al Consiliului Judetean Sibiu in paralel fiind si jurnalist la Agerpres.

I.P. prezenta peste tot unde este gratis

Te trezești cu ea la conferințe de presă, simpozioane, spectacole, manifestări gratuite sau nu, ca de, doar jurnalistii nu platesc.

Aceasta se trezește bântuind instituțiile statului într-una, rămasă o scurta perioada de timp ca purtător de cuvant al Consiliul Judetean Sibiu, ca de, trebuia sa dea bine pe sticla si PSD-ul.

Purtator de cuvant doar 75 de zile

Dupa doar 75 de zile, i s-a dat viteza ca sa nu se critice pe ea însăși in mod gratuit, asa cum a făcut -o cu purtătorul de cuvînt de la ISU Sibiu.

Te poți trezi cu I.P. între feliile de pâine ale sandviciului pe care îl ronțăi plictisit dimineața alaturi de o cana de cafea, criticandu-te, sa para mai inteligenta decat vremurile ce o cam depășesc.

Frustrarea neramanerii într-o Instituție a Statului ca purtător de cuvânt, isi spune cuvantul?

La data de 09.02.2021, I.P. isi arata supărarea pe purtatorul de cuvant al ISU Sibiu,deoarece in prima faza, spunea despre femeia călcată de tren că e bărbat.

Pai daca trei inși suna la 112 și spun că un bărbat a fost călcat de tren în zona Turnișor, Purtatorul de Cuvant a preluat informatia și a trimis-o la presa, ca jurnalistii dornici să meargă la fata locului.

Sigur nu și dna. de la Agerpres, ca de, este platita tot pe banii statului.

Vanatoare de purtatori de cuvant?

I.P. a așteptat updat-ul ca să o „prindă” pe purtătoarea de cuvant.

Purtatorul de cuvant, a revenit ulterior cu comunicatul de presa, după ce colegii acestuia au ajuns la fața locului si au constatat ca este vorba de o femeie.

Problema nu era că un tren a câștigat din impactul cu o persoana, ci că purtătoarea de cuvînt a dat o informație la prima mana cu erori nesemnificative, dar firești într-un astfel de context.

Halal jurnalism pe malul Cibinului!

In loc să meargă pe fir, sa afle de fapt că e posibil sa avem o sinucidere si sa afle de ce, I.P. o cam festeste încercand să își ducă cititorii după ,,visin”, preferand sa astepte singura, în vârful patului.

Acesta este genul de jurnalist sibian, care așteaptă room service-ul să-i aducă știrea la pat.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *