Anchete jurnalistice

Lucratorii de la politia locala Sibiu nu au putut sa ii legitimeze pe deputatul George Simion si pe senatorul Adrian Gheorghe Catana

Lucratorii de la Politia Locala Sibiu nu au putut sa legitimeze doua nume importante din partidul Aur.

Deputatul AUR George Simion si Sentatorul Adrian Gheorghe Catana impreuna cu mai multi membri, in timp ce strangeau semnaturi in Piata Mare pentru demiterea presedintelui Romaniei Klaus Werner Iohannis au fost legitimati de politistii locali.

Singurii care au refuzat legitimarea au fost cei doi lideri ai formatiunii politice.

Politia locala Sibiu si AUR

Cu toate ca oamenii legii prezenti la fata locului au incercat fara succes sa ii legitimeze pe cei doi, acestia au fost dominati categoric pe propriul teren de catre deputatul George Simion si Senatorul Adrian Gheorghe Catana.

,,Competitia sportiva” s-a incheiat cu scorul 1-0 pentru echipa AUR.

Din nefericire pentru ,,echipa” politiei locale Sibiu, la ,,vestiare”, ,,antrenorul” s-a suparat  de scorul obtinut si le-a cerut ,,membrilor” echipei sa mai joace o repriza, dar de data aceasta fara  prezenta membrilor AUR, si sa ii sanctioneze in lipsa, astefel incat ,,sponsorul” echipei sa nu le retraga ,,finantarea”.

Aceste aste un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Reprezentantii AUR vor fi sanctionati contraventional de politia locala Sibiu?

Potrivit unei surse apropiate politiei locale, sustine ca dl. Deputat George Simion si dl. Senator Adrian Gheorghe Catana, au refuzat sa se legitimeze motiv pentru care vor fi sanctionati contraventional.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!