Ziarul care ține cu românul

Marinescu cel sulfuros și mincinos și afacerile lui cu STATUL, din PANDEMIE

Marinescu Cristian, sau cum noi am suferit în pandemie și degrabă călcătorul de legi, a prosperat din afacerile cu STATUL.

Vă mai aduceți aminte de pandemia de Covid?

Fiecare dintre noi a trăit propria dramă în acea perioadă, aproape toți am fost afectați, am suferit unii dintre noi pierderi ale unor oameni dragi, alții și-au pierdut locul de muncă, am rămas aproape toți cu sechele emoționale și materiale.

,,Sa nu uiti, Darie!”

Cea mai afectată industrie a fost HORECA, in Sibiu fiind înregistrate scăderi de -46% în anul 2020, aproximativ 7 din 10 companii active în sectorul HoReCa au prezentat un risc major de insolvență la finalul anului 2020.

https://www.oradesibiu.ro/2021/07/28/393829vanzarile-companiilor-sibiene-din-horeca-au-scazut-la-jumatate-in-pandemie/

Candidatul Marinescu spune că din data de 09.06 2024 va închide robinetul cu bani publici

Candidatul Marinescu afirmă pe toate canalele de mass-media posibile că nu a prosperat din afaceri cu STATUL si ca nu a avut afaceri cu statul.

,,Sa nu uiti,Darie!”

 

Mitomania denumită și minciuna patologică, sau impulsul de a minți, nu este o boală propriu-zisă, nefiind integrată în DSM V (Diagnostic and Statistic Manual of Mental DiMitomania se mai numește și pseudologia fantastică și este un fenomen fiziopatologic care presupune existența unui discurs în care realitatea și ficțiunea se îmbină, persoana cu mitomanie atribuindu-și de multe ori caracteristici pozitive sieși în cadrul respectivului discurs.

Este un simptom recunoscut în psihiatrie de peste 100 de ani, adică un simptom al unor tulburări de personalitate.

În anul de grație 2020, în stațiunea Păltiniș existau peste 40 de unități turistice de cazare, fiind pandemie, multe dintre acestea au fost închise.

,,Sa nu uiti,Darie!”

Complexul Alpina Casi administrat de către Marinescu Cristian unde s-a construit, bineînțeles, fără autorizație camere de cazare pe terenul aparținând comunei Poplaca, nu a avut aceeași soartă precum covârșitoarea majoritate a spațiilor de cazare din județul Sibiu.

Să nu uităm că acest Complex turistic Alpina Casi este și era în anul 2020 clasificat ca o amărâtă de cabană turistică, unde nu se putea, legal, servi mâncare și condițiile de cazare erau minime.

În timp ce alții sufereau, sulfurosul Marinescu primea zilnic bani de la Consiliul Județean Sibiu, adică de la Daniela Cîmpean pe care o înjură în mass media, așa, de sanchi, pentru proști ca noi.

,,Sa nu uiți, Darie!”

Consiliul Județean Sibiu declara în data de 16.04.2020 următoarele:

,,Costurile cu privire la cazarea și masa persoanelor aflate în carantina sunt plătite de Consiliul Județean Sibiu din fonduri guvernamentale alocate prin Direcția de Sănătate Publică.

Sumele alocate sunt:

Cazare în valoare de 230 lei/zi, care include, pe lângă costurile legate de asigurarea spaţiului de locuit, costurile cu servicii de curăţenie, servicii de spălătorie, produse de igienă personală, lenjerie, prosoape, protecţia bagajelor persoanelor şi a altor efecte personale ale acestora, cheltuieli cu colectarea, transportul şi eliminarea deşeurilor periculoase rezultate din activitatea de carantinare şi cheltuieli cu dezinfecţia spaţiilor, la sfârşitul fiecărei perioade de carantinare a persoanei indemnizația de cazare, în cuantum de 70 lei/zi, care include următoarele cheltuieli:

¬ cheltuieli cu hrana – 3 mese/zi, servite în cameră, cu utilizarea tacâmurilor și a veselei de unică folosință;

¬ cheltuieli cu apa – între 2-4 l/zi/persoană, cu utilizarea paharelor de unică folosință;

¬ cheltuieli cu îmbrăcăminte corespunzătoare – câte 2 pijamale și 2 perechi de papuci de unică folosință pentru toată perioada de carantinare.

https://danielacimpean.ro/consiliul-judetean-sibiu-gestioneaza-sistemul-de-carantina-pentru-judetul-sibiu/

Ajungem la un total de 300 lei pe zi pentru fiecare persoană carantinată, trebuie să recunoaștem faptul că sumele erau generoase pentru o cabană turistică pentru anul 2020, pe timpul pandemiei.

Marinescu cel viclean și un pic cam sulfuros a crezut că scapă nedescoperit Conform anexei 3 a Hotarârii de Guvern nr. 1.103/2020, privind aprobarea normelor metodologice pentru stabilirea condiţiilor minime ale spaţiilor de cazare, a standardelor de cost şi a listei spaţiilor destinate pentru asigurarea carantinei persoanelor, puse la dispoziţie de către autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, necesare pentru aplicarea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, conform prevederilor Legii nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic în județul Sibiu spațiilor destinate pentru asigurarea carantinei persoanelor, puse la dispoziție de către autoritățile administrației publice centrale și locale era următoarea:

R.A.A.P.P.S. HOTEL CINDREL PĂLTINIŞ

HOTEL RAMADA

SIBIU HOTEL

APOLLO HERMANNSTADT

SIBIU HOTEL RIN

SIBIU CASA KIEV

SIBIU PENSIUNEA FLAMINGO

SIBIU COMPLEX TURISTIC ALPINA CASI&SPA PĂLTINIŞ

Adică, în traducere, Daniela Cîmpean a propus aceste spații de cazare pentru carantină.

La o simplă lectură vedem trei hoteluri, două pensiuni și o cabană, aia a lui Marinescu care, zicea el, nu a făcut afaceri cu statul, dar, în fapt, el era premiant la robinetul despre care zicea că-l va închide.

,,Sa nu uiti, Darie!”

Instituțiile statului, din motive de ei știute, se uită în altă parte când sulfurosul Marinescu Cristian încalcă plin de voioșie legea.

Deși vorbim de fapte de natură penală, pentru că o cabană turistică, conform clasificării, nu poate îndeplini criteriile minime prevăzute de anexa 1 din a Hotarârii de Guvern nr. 1.103/2020, lui Marinescu Cristian nu i s-a întâmplat nimic.

Criteriile minime care, evident, în mod legal nu sunt îndeplinite de către Complexul Alpina Casi a lui Marinescu care este clasificată cabană turistică, deci, jupânul sulfuros a încasat câte 300 de lei pe zi pentru fiecare persoană carantinată în mod ilegal.

1.

Spațiile pentru carantină trebuie să îndeplinească următoarele criterii minime:

a) permit organizarea accesului controlat în incintă prin asigurarea pazei permanente;

b) sunt prevăzute cu căi de acces pietonal și pentru autovehicule;

c) permit accesul persoanelor cu handicap fizic locomotor;

d) permit ventilația naturală și instalarea echipamentelor de ventilare mecanică/electrică;

e) permit asigurarea accesului la apă, hrană și produse de igienă personală, spălătorie;

f) asigură o suprafață utilă de minimum 10 mp/cameră cu grup sanitar propriu cu duș;

g) permit asigurarea procedurilor de management adecvat al deșeurilor menajere și periculoase conform prevederilor Ordinului ministrului sănătății nr. 1.226/2012 pentru aprobarea Normelor tehnice privind gestionarea deșeurilor rezultate din activități medicale și a Metodologiei de culegere a datelor pentru baza națională de date privind deșeurile rezultate din activități medicale;

h) permit asigurarea unui spațiu de depozitare a bagajelor și a altor efecte personale ale persoanelor carantinate sau izolate;

i) permit asigurarea accesului la internet pentru persoanele carantinate sau izolate;

j) permit asigurarea de circuite separate pentru evacuarea persoanelor suspecte de infectare sau bolnave.

2.

Persoanele aflate în carantină sunt cazate câte o persoană în cameră; prin excepție, pot fi cazați în aceeași cameră unul sau mai mulți membri ai unei familii, în special în cazul familiilor cu copii minori.

3.

La nivelul spațiilor pentru carantină trebuie să se asigure tratamente necesare persoanelor cu afecțiuni medicale preexistente, servicii de curățenie, lenjerie, respectiv minimum 2 rânduri/pat, și prosoape, îmbrăcăminte corespunzătoare, respectiv pijamale 2 bucăți/persoană și papuci de unică folosință 2 bucăți/persoană, protecția bagajelor și a altor efecte personale ale acestora, mijloace de comunicare necesare, dacă este posibil într-o limbă pe care să o înțeleagă, mijloace necesare pentru comunicarea cu familia.

4. Persoanele aflate în carantină beneficiază de hrană și apă, iar în cazul persoanelor aparținând unor religii și culte religioase recunoscute de statul român, cu particularități de preparare a hranei, se va asigura respectarea specificului impus de religia sau cultul religios.

5. Masa se va servi în cameră de către personal dedicat în acest sens și se vor utiliza tacâmuri și veselă de unică folosință.6. Înainte de spălarea lenjeriei, prosoapelor, hainelor, acestea vor fi obligatoriu dezinfectate.

,,Sa nu uiti, Darie!”

Candidatul Marinescu este cel care a furat drapelul României punându-l pe afișele sale electorale . dar,ca de obicei autoritățiile s-au uitat în altă parte.

,,Sa nu uiti, Darie!”

Descoperit de către noi, Marinescu Cristian, un individ care a dovedit o lipsă totală de respect față de drapelul României, drapel care, pentru fiecare dintre noi are semnificația sa plină de încărcătură emoțională, nu a fost sancționat contravențional de către IPJ Sibiu sau de către IJJ Sibiu și nici Biroul Electoral al Județului Sibiu nu a spus NIMIC.

Este de noapte minții cum niște umili polițiști de la rutieră au fost condamnați că nu au constatat contravenții la regimul rutier și cum șefii de instituții din IPJ Sibiu și IJJ Sibiu se uită în altă parte când sulfurosul Marinescu Cristian batjocorește drapelul național.

Parafrazând-o pe doamna Ana Birchall:

,, Rar mi-a fost să intalnesc o persoană mai sulfuroasa, mai mincinoasa…”

Un ultim mesaj pentru responsabiliil din instituțiile statului:

Tic-Tac, faceți-vă treaba și opriți-vă să mai ignorați delirul contravențional și penal al distinsului domn Marinescu Cristian, sau, cu tot respectul, vom formula din nou alte plângeri penale cu privire la inactivitatea dumneavoastră.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *