Ziarul care ține cu românul

Marinescu Cristian și familia – Premoniții paranormale?

Marinescu Cristian și familia – premoniții paranormale sau o încercare de reparare a năzbâtiilor medicului rezident Marinescu Cristian, actual candidat?!

O întâmplare la limita paranormalului în familia candidatului Marinescu Cristian a avut loc în anul 2009.

Marinescu Romulus – tatăl distinsului absolvent de medicină, Marinescu Cristian  a fost victima unei agresiuni, și, ce să vezi, a fost tratat în saloanele Secției Chirurgie II ale Spitalului Clinic Județean Sibiu, saloane reabilitate anterior, cu ceva timp în urmă prin contribuția materială a membriilor familiei Marinescu. ( fiind amplasată și o plachetă memorială.

Binele se întoarce întotdeauna am spune, dacă am fi naivi

Întrebarea este următoarea:

De ce oare familia Marinescu a reabilitat doar Secția Chirurgie II ?!

Să fie oare premoniții paranormale că în viitor domnul Romulus Marinescu va fi tratat acolo, urmare a agresării sale de către niște vecini ?

https://www.oradesibiu.ro/2009/09/15/patronul-atlanta-ind-batut-de-vecini-pentru-ca-le-a-cerut-liniste/

Am verificat, am analizat, am cântărit și am stabilit că răspunsul e mult mai sordid și are legătură cu perioada în care tânărul rezident Cristian Marinescu, în specializare medicină generală, își efectua stagiul la secția de Chirurgie II din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu și năzbâtiile din acea perioadă ale acestui june prim al politicii Sibiene.

Adică – rețeta consacrată – se pune batista pe țambal, taticul cotizează și beizadeaua care, de fapt, este un june prim, așa, mai în mizerie, scapă basma curată.

Să fi fost prima dată când tati i-a salvat poponețul, sau vorbim de o rețetă consacrată!?

Marinescu Cristian, această autodeclarată virgină a lumii politice sibiene, urlă plin de grația caracteristică pe toate canalele media că ăia și ăilalți care au fost ,,LA PUTERE „, dar el, Marinescu Cristian, prospătură mică care este el în lumea politică sibiană și nu numai, va schimba totul.

Vă vom arata mai jos cum, de-a lungul anilor, dl. Puritate, candidatul Marinescu Cristian, abil cunoscător al centurii politice s-a urcat în cabina fiecărui tir politic, pardon, formațiune politică aflată la putere atunci când imaculatul Marinescu se afla în cabina tirului politic.

Pe scurt, Marinescu Cristian, din 2003 încoace, într-un fel sau altul, a făcut parte din formațiunile politice de toate culorile si de toate direcțiile, fiind un cameleon politic ale cărui abilităti de camuflare, în anul 2024, au expirat.

Drama candidatului Marinescu este că nu s-a născut în timpul potrivit, atunci omul ar fi fost, nu un spion triplu, ci cvadruplu, de i-ar fi zăpăcit, amestecat pe toți, dar nu cu intenție.

Despre robinetele cu banul public despre care vorbea că le va opri, am detaliat în articolul de mai jos, cum primea banii pentru carantinare, el fiind SINGURA UNITATE DE CAZARE CLASIFICATĂ CABANĂ TURISTICĂ din România în care au fost carantinate persoane și pentru care primea zilnic 300 lei / carantinat, când alții dădeau faliment .

https://ziuaonline.com/anchete-jurnalistice/marinescu-cel-sulfuros-si-mincinos-si-afacerile-lui-cu-statul-din-pandemie/

Familia Marinescu, din puținul avut ,mai o insolvență, mai ceva (vremuri grele – taică ) a avut grijă să contribuie -după puteri – la sponsorizarea partidelor politice înainte de alegeri:

1. Societatea in care acționar este Cristian Marinescu, ex-PSD, a subvenționat PNL în 2007

https://www.sibiul.ro/download-pdf/stiri-locale-sibiu/de-unde-vin-banii-partidelor_19531.pdf

2. Singura societate care a sprijinit financiar PC Sibiu și a și declarat oficial acest lucru, este SC Montana Steel Construct SRL Suma este de 22 mii de lei

Acționarul unic al societății este Elida Marcela Marinescu, cea care mai este acționar și în Atlanta Ind. SRL alături de Romulus Marinescu și Cristian Mihai Marinescu (ex-PSD).

În 2007, Atlanda Ind. SRL figura pe lista sponsorilor PNL, atunci societatea a contribuit la bugetul liberalilor cu 5.000 de lei. Înainte de asta, familia Marinescu era apropiată social-democraților.

https://www.turnulsfatului.ro/2015/04/03/sibienii-care-au-dat-bani-partidelor-in-2014-functionari-oameni-de-afaceri-maltezi-si-iohannis-29934

Oare cu ce au greșit social – democrații de sibiu față de familia Marinescu de nu au mai fost sponsorizați ?
Răspunsul ni-l dă chiar actualul candidat Marinescu:

,,Organizaţia locală PSD Sibiu a luat, ieri, decizia de a-l exclude din partid pe omul de afaceri Cristian Marinescu. Liderul organizaţiei, Gheorghe Suditu, a declarat că nu a participat la şedinţa în care s-a luat hotărârea, dar a recunoscut că a recomandat excluderea lui Marinescu.

La rândul său, Cristian Marinescu a declarat că este şocat de decizia prin care a fost exclus:

„Eu am sunat la secretariatul organizaţiei să văd dacă este doamna secretară acolo pentru a-mi plăti cotizaţia.

Doamna secretară mi-a spus că nu mai este nevoie, întrucât tocmai am fost exclus din partid. Am cerut explicaţii şi mi s-a răspuns că PSD a obţinut rezultate slabe la alegerile din municipiul Sibiu şi acest lucru mi se datorează şi mie. Asta-i chiar culmea!” – a declarat Marinescu pentru Tribuna.”

https://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/cristian-marinescu-exclus-din-psd

Nebunaticul și năbădăiosul Marinescu Cristian a beneficiat din plin de sponsorizarea ,,dezinteresată” a lu’ Tăticu Romulus și a încercat – fără succes – să fie Primar al Municipiului Sibiu:

,, Conservatorii sibieni au stabilit la sfârșitul săptămânii trecute lista de candidați cu care să participe la sondajele de opinie ale USL: Gheorghe Tuluc pentru Consiliul Județean, Alin Istrate și Cristian Marinescu pentru Primăria Sibiu.

Numele Marinescu Cristian apărut pe lista PC și îi deranjează pe social – democrați

„Nu s-a stabilit nimic încă.

Ei trebuie să vină cu nişte nume în numele Alianţei PNL-PC.

Va intra în sondaj Cristi Marinescu dacă vor dori şi liberalii”, spune președintele organizației municipale a PSD Sibiu, Gheorghe Suditu.

Liberalii nu văd însă nicio problemă cu lista conservatorilor

„Alianţa PNL – PC poate veni cu una, doua, trei propuneri.

Aşa cum şi PSD poate veni cu una, două, trei propuneri.

Nu contează din ce partid vin candidaţii propuşi de noi, pot fi liberali sau conservatori.

Dar scopul nostru este să câștigăm cât mai multe voturi, indiferent de candidat, de partidul care l-a propus”, a declarat liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan.

Cristian Marinescu a intrat în conflict cu organizația locală a PSD înaintea campaniei electorale din 2008

De atunci, Marinescu a vrut să candideze pentru șefia PSD Sibiu, iar apoi a fost exclus din partid și s-a „refugiat” în PC.

https://www.turnulsfatului.ro/2011/03/07/pc-propune-candidat-in-ciuda-psd-cristian-marinescu-6741

Marinescu Cristian autodeclarat patriot local, vajnicul sibian 300% așa cum se intitulează candidatul manciurian, a tăiat-o rapid la Arad ca să se înscrie în filiala PSD de acolo, atunci când nu i-a mai fost cald la Sibiu:

„Am fost obligat să mă înscriu până acum în alte partide.

Am fost dat afară de la PSD Sibiu cât timp era domnul Cindrea la conducere.

Am fost la PSD în Sectorul II București, apoi m-am înscris la PC, am lucrat ulterior și în Ministerul Transporturilor.

Eu mi-am dorit dintotdeauna să fac politică în orașul natal, da nu mai eram primit la PSD Sibiu.

La Arad am numeroși prieteni cu care sunt sigur că voi elabora proiecte de calitate pentru organizație.

Sunt mândru să fiu coleg de organizație cu Mihai Fifor, senator, președintele Consiliului Național PSD, liderul grupului din senat al PSD și ministru al Economiei, și cu Dorel Căprar, președintele PSD Arad, deputat, președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților și membru în comisia SIE”, a spus Cristian Marinescu

https://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/sibianul-cristian-marinescu-membru-al-psd-arad

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *