Misto sau bășcălie la adresa sibienilor marca Daniela Cimpean?

După imaginile prezentate la realitatea TV cu privire la Spitalul Județean din Sibiu, doamna Daniela Cimpean, încă trăiește în norișorii roz pe care s-a cățărat cu încrederea locuitorilor județului.

Analizând imaginile de la TV, știind și realitatea din teren a Spitalului Județean Sibiu, pare de domeniul fantasticului atat prezenta distinsei doamne la conferințe de buna practica în domeniul spitalicesc, cat și promovarea cu un tupeu ieșit din comun a acestui fapt.

Oare chiar atât de prosti să fie considerați sibienii?

În următorul articol vă vom prezenta surpriza pregătită de Soma, AdiEco și aleșii locali, aici ne referim la PRIMARI și nu la consilierii locali.

Oare disperarea și lupta acerbă în campania electorală din anul 2024 va necesita sume exorbitante de bani, iar primarii vor fi puși în fața faptului împlinit?

Gargara politică marca PNL începe din nou la Sibiu?

Dacă Daniela Cimpean nu are argumente închide telefonul

@ziuaonline

❗Mizeria de la SPITALUL Sibiu scoasă la iveală ȘI de Realitatea TV – Daniela Cimpean și staful spitalului rezistă ❗ 📌Mor oameni în Spitalul Clinic Judetean Sibiu și nu se anunță poliția? 📌Se fac transplanturi cu ușile închise? 📌Daniela Cimpean după 7 ani de zile vine cu promisiunile unui nou spital? 📌Localități din Județul Sibiu fără apă curentă, fără canalizare în 2023? 📌Aceștia sunt oamenii care în perioada alegerilor vă vor căuta? #PNL #TNL #PNLSIBIU #Sibiu #TNLSibiu #DanielaCimpean #RalucaTurcan #SatulDeVoi #Ipocrizie #MarcaPNLSibiu

♬ sunet original – ZiuaOnline

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Un răspuns

  1. Eu am fost internată la spitalul județean Sibiu la neurochirurgie, am fost bine tratată, pe această cale țin să mulțumesc personalului, medical, în special doamnei doctor Boca și domnului rezident,care a fost cu doamna doctor, curățenie absolută,mincarea foarte bună, mulțumesc tuturor angajaților din incintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *