Percheziția de la Bax Trans întreruptă de un TELEFON?

Caz halucinant în comuna Sadu județul Sibiu la firma SC Bax Trans SRL cu obiect de activitate tăierea și rindeluirea lemnului.

În data de 01.11.2022 au fost emise trei mandate de percheziții domiciliare de către judecătoria Brezoi județul Vălcea, una din firmele vizate fiind SC Bax Trans SRL din comuna Sadu Județul Sibiu.

La Bax Trans perchezițiile se opresc la comandă?

Potrivit surselor, în jurul orei 15.25, administratorul societății Bax Trans a fost anunțat să se prezinte la sediul firmei pentru efectuarea percheziției.

Oamenii legii puși într-o situație penibilă la sediul firmei Bax Trans?

Precizăm faptul că nici după 30 de minute situația din teren nu era lămurită, administratorul firmei fiind liniștit că percheziția nu poate avea loc.

Este normal ca un polițist indiferent de grad și funcție să oprească o percheziție cerută de un procuror și aprobată de un judecător?

Polițiștii de la fața locului sunați de superiori?

Pe surse, cei patru polițiști din cadrul IPJ Vâlcea, doi dintre ei fiind în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE), iar ceilalți doi din cadrul serviciului criminalistic, au fost contactați telefonic de șefi să părăsească sediul firmei percheziționate.

Cum fentează Poliția Vâlcea traficul de lemne din nordul județului!

În noaptea de luni spre marți, 7 – 8 noiembrie 2022, în nordul județului Vâlcea, un camion plin cu lemne a fost oprit în trafic de polițiștii Postului Brezoi. S-a constatat, în urma verificărilor, că marfa încărcată nu corespunde în totalitate cu avizul de însoțire.

Mai multe detalii pe: https://www.gazetavalceana.ro/anchetedezvaluri/cum-fenteaza-politia-valcea-traficul-de-lemne-din-nordul-judetului

Se ascund cioatele de către reprezentanții firmei Bax Trans?

Oare după această percheziție eșuată, firma în cauză are timp să ascundă urmele?

Precizăm faptul că în luna august publicația ZIUA ONLINE a făcut o sesizare cu privire la pădurile de pe raza comunei Roșia, pădure în administrarea ocolului silvic Clăbucet din județul Vâlcea.

În urma solicitării cu nr. 2/R/9413/02.09.2022 ni s-a comunicat că informațiile solicitate nu au putut  fi identificate și expediate în termenul inițial de 10 zile, urmând să parvină în termen prelungit, în conformitate cu prevederile legale.

Peste 60 de zile fără un răspuns primit

Revenim cu detalii:

Oare relația de rudenie dintre polițiștii și agenții economici din Brezoi să fi afectat percheziția de la Bax Trans?

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

   Nimic fără Dumnezeu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *