Ziarul care ține cu românul

Schimbarea la Rm. Vâlcea vine din Cartierul Arhitecților Sibiu?

Virgil Pîrvulescu, candidatul PNL la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, își arată ingeniozitatea de a atrage voturi și din Sibiu.

În cadrul unei mișcări politice surprinzătoare și ingeniozitate, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la Primăria Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, pare să surprindă tot mai des electoratul vâlcean.

Surse apropiate campaniei acestuia dezvăluie că gestul său este alimentat de teama cu care se confruntă electoratul vâlcean instaurată de actualul primar, iar una din soluții fiind locuitorii Cartierului Arhitecților din orașul Cisnădie județul Sibiu.

Schimbarea vine din Cartierul Arhitecților?

Într-un act de unitate, Virgil Pîrvulescu pare să se adreseze inclusiv de voturile vâlcenilor care lucrează în Sibiu.

Această mișcare poate fi interpretată ca o recunoaștere tacită pentru locuitorii din Sibiu cu atât mai mult că influențele locale par a fi scăpate de sub control.

Acest lucru poate sublinia slăbiciunea electoratului local, dar și prezența unei viziuni clare pentru dezvoltarea și prosperitatea orașului Râmnicu Vâlcea din partea lui Pîrvulescu.

Ecologiștii trădați de actualul primar?

Cu toate acestea, acest demers scoate în evidență că primarul în funcție a trădat Partidul Ecologist reușind să inducă în anul 2020 o diversiune printre localnici, aceștia?

După ce a fost primar între anii 2004-2010 din partea PDL, Mircea Gutău, arestat și achitat, în anul 2016 a decis să candideze din partea Partidului Ecologist Român (PER), fiind si ales ca primar.

Sursa foto: https://www.impactreal.ro/2022/10/13/fara-penali-in-functii-publice-condamnatul-mircia-gutau-va-mai-putea-candida-in-2024/

Totul a fost o joacă pentru ca vâlcenii să prindă încredere că vechile metehne au dispărut?

Cartierul Arhitecților șansa schimbării pentru Municipiul Râmnicu Vâlcea?

În timp ce atenția lui Virgil Pîrvulescu se îndreaptă și către locuitorii din cartierul Arhitecților, aceștia ar putea să se întrebe dacă un astfel de gest nu ar demonstra curajul și viziunea de care a dat dovadă.

În timp ce competiția electorală se întețește, cetățenii din Râmnicu Vâlcea sunt confruntați cu alegeri importante pentru viitorul orașului lor.

Cu toate acestea, gesturile curajoase pot ridica un semn de întrebare și arată nevoia urgentă de a alege cu înțelepciune și de a respinge politicile și practicile care nu servesc interesul comun al comunității.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *