Anchete jurnalistice

Vărsare de sânge în clubul Cotton din Sibiu

Duminică dimineața scene de groază au avut loc în clubul Cotton unde podeaua localului a fost umplută de sângele clienților.

După o bătaie ca în vestul sălbatic, persoanele prezente au rămas șocate să vadă că se poate întâmpla așa ceva într-un club care este păzit de oameni de ordine.

De la bal la spital începe să fie o modă la Sibiu din cauză că tot mai mulți clienți ajung bătuți la spital după petrecerile care au loc in cluburile din oraș.

Bodyguardul aplaneasă scandalul sau te bagă în spital?

Nu a trecut mult timp de când un bodyguard de la clubul Oldies a bătut fata unui polițist, acesta fiind reținut 24 de ore, iar în data de 4 iunie un bărbat de 35 de ani a fost transportat la UPU cu Traumatism Cranio Cerebral acut cu plagă.

Vide0:

Bătaie în fața clubului sibian Oldies – Un bărbat transportat la spital

Cotton ,,vedeta” de sâmbătă noaptea

În dimineața zilei de 4 decembrie 2022, în jurul orei 05,00, un apel la 112 anunța că în localul Cotton de pe str. Ioan Rațiu are loc o bătaie pe fondul consumului de alcool între patru persoane, unul fiind bodyguardul localului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, patru persoane prezente în local ar fi izbucnit un conflict spontan care a degenerat într-o agresiune fizică.

Legea junglei la Cotton

Conflictul ar fi izbucnit din cauză că un client s-ar fi luat de o chelneriță, aplanarea prin solicitarea organelor abilitate fiind evitată, trecându-se direct la nivelul doi, băgarea vinovaților în spital.

Se pare că în cluburile sibiene legea se face la fața locului, oamenii legii fiind chemați doar să constate pagubele, iar salvatorii să adune victimile de pe jos, inconștiente sau nu.

Cele patru persoane au fost identificate

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmează să fie stabilită cu exactitate starea de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

De la Cotton direct la spital

La fața locului, un echipaj SMURD și unul de SAJ s-au deplasat pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor bătute.

Angajații SMURD au acordat îngrijiri medicalr unei persoane de sex masculin în vârstă de 36 de ani cu un traumatism cranio-cerebral.

De asemenea, echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale celeilalte persoane de sex masculin în vârstă de 34 de ani cu traumatism facial.

Ambele persoane bătute au fost de urgență transportate la spital conștiente.

Oare este singurul scandal din clubul Cotton?

Oare la Sibiu vilolențele se țin sub preș departe de ochii lumii?

Amintim faptul că în anul 2020, administratorul unui club de pe str. Ioan Rațiu a fost ridicat de oamenii legii pentru săvârșirea de infracțiuni informatice cu carduri bancare.

Administratorul unui renumit club sibian ridicat de D.I.I.C.O.T.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL