Ziarul care ține cu românul

Video/ Rezultatul salvatorilor de la Crevedia – Arși, neechipați, lacrimi și durere!

Crevedia 2023, eșecul Semnificativ al Autorităților Române în fața Incendiilor unde oameni parcă erau trimși la moarte sigură.

Suntem abandonați și trimiși la moarte sigură?

Într-un moment de criză națională, în care incendiul de la Crevedia a pus în pericol viețile și proprietățile cetățenilor, România se confruntă cu un eșec semnificativ în gestionarea situației.

Oamenii se simt abandonați și trimiși parcă la o moarte sigură în fața flăcărilor înspăimântătoare, în timp ce conducătorii țării par să manifeste o nepăsare alarmantă.

Comunitatea afectată de incendii a relatat că eforturile sunt maxime pentru cei prezenți la fața locului, însă conducătorii care ar trebui să gestioneze situația cu tact, privesc cu grija de a nu-și pierde locurile calde.

În concluzie imaginile vorbesc de la sine.

Nepăsarea manifestată de conducătorii țării este cu atât mai îngrijorătoare cu cât resursele și soluțiile pentru gestionarea

Salvatorii trimiși la moarte cu mâinile goale la Crevedia?

În concluzie, eșecul autorităților române în fața incendiilor devastatoare a scos la iveală o realitate alarmantă: oamenii au fost trimiși parcă la moarte sigură într-o situație în care ar fi trebuit să primească sprijin și protecție cum se cuvine.

Românii cer demisii?

Conducătorii care manifestă o nepăsare evidentă au amplificat această criză, subminând încrederea cetățenilor în abilitatea lor de a gestiona situații de urgență să pună demisia de onoare pe masă.

Este esențial ca această situație să fie abordată urgent, iar responsabilii să fie trași la răspundere pentru lipsa lor de acțiune și implicare.

Românii dorm? – Noapte bună!

Video/ Arafat respectă procedurile NFPA? – Pompierii au drept la moarte sigură?

 

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *