Anchete jurnalistice

Video / Azilul groazei din Sibiu și atrocitățile din interior

În urma mai multor videoclipuri apărute în mediul online din azilul groazei unde se poate vedea cum mai mulți batrani sunt ținuți în propriile fecale, se târăsc pe jos precum râmele și sunt ținuți însetați cu bună știință.
Potrivit surselor, ar fi vorba de firma S.C. A&S ELDERS HOME SRL cu sediul în Sibiu pe Calea Șurii Mici unde administrator ar fi Andrei I.

Sursa foto: Whatsapp

Oare cum funcționează azilul groazei fără autorizație?

În urma controalelor efectuate de autoritățile locale competente s-a constatat că acest azil al groazei funcționează fără autorizații de funcționare.

Azilul groazei a funcționat fără autorizația sanitară de funcționare?

Aceste Instituții au obigația să atingă un anumit punctaj, unde acest ,,lagăr”  a avut cu mult sub limita admisă, dar cu tupeu și foame de bani acesta a funcționat având grijă de acești bătrâni după cum se vede.

Instituțiile Statului au luat imediat poziție împotriva acestor ,,călăi”

Prin Ordinul Prefectului județului Sibiu, Mircea-Dorin Crețu, nr 268/09.06.2022 s-a constituit Comisia Mixtă pentru efectuarea de controale în centrele rezidențiale pentru vârstnici.
Comisia – alcătuită din reprezentanți ai Corpului de Control al Prefectului, Direcției de Sănătate Publică Sibiu, I.T.M. Sibiu, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Sibiu, Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu, Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Sibiu – a procedat la verificarea tuturor serviciilor sociale rezidențiale destinate vârstnicilor din județul Sibiu. Verificările au vizat:

Mediul de viață al vârstnicilor rezidenți ( cazare),

Alimentația vârstnicilor rezidenți,

Activități/ serviciile furnizate vârstnicilor rezidenți.

Azilul  groazei închis

În urma centralizării activităților de control și a măsurilor luate de către membrii comisiei mixte, au rezultat următoarele:
Din cele 22 de centre verificate, la azilul groazei i s-a retras licența de funcționare,
Pentru neregulile constatate au fost aplicate un număr de 76 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 453 000 lei și un număr de 53 de sancțiuni cu avertisment.

VIDEO din azilul groazei:

https://www.facebook.com/watch/?v=5228434537266583

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE