Anchete jurnalistice

Video/Carpentiere Arena te așteaptă la Stand Up Comedy – Intrarea gratuită

În această duminică, Carpentiere Arena  vă oferă o Duminică de Vară Relaxantă și Plină de Haz cu doi stand uperi îndrăgiți, Cristi Manolescu și Adi Bobo.

Carpentiere Arena, cunoscută pentru evenimentele sale memorabile, se pregătește să ofere publicului său o experiență unică în această vară.

Cristi Manolescu și Adi Bobo vă așteaptă la Carpentiere Arena

Într-o încercare de a combina distracția și relaxarea, Carpentiere Arena a pregătit un eveniment special de stand-up comedy ce promite să aducă zâmbete pe fețele tuturor.

În data de 20 august începând la ora 18.00, Carpentier Arena își deschide porțile pentru iubitorii de comedie și relaxare, transformând o duminică obișnuită într-un adevărat festin pentru simțuri.

Pe lângă spectacolul de stand-up comedy, publicul va avea parte de o gamă variată de facilități menite să ofere o experiență de neuitat.

Unul dintre punctele forte ale acestei zile este senzaționala piscină, unde oaspeții se pot răcori și bucura de razele soarelui.

În plus, pentru cei dornici să se relaxeze într-un mod diferit, arena pune la dispoziție o sauna încălzită, unde toate grijile se vor topi în aburii calzi.

 

Mâncare la nivel de artă găsești doar la Carpentiere Arena

În ceea ce privește gastronomia, Carpentier Arena nu face compromisuri.

Participanții vor fi tratați cu mâncăruri rafinate și fafinată, pregătite cu atenție de bucătari de top.

Deliciile culinare vor completa perfect atmosfera de lux pe care arena o promite pentru această zi specială.

„Vrem să oferim publicului nu doar momente de râs, ci și o experiență completă, în care să se simtă răsfățați și îngrijiti”, a declarat, organizatorul evenimentului din cadrul Carpentiere Arena.

Carpentiere Arena se străduiește să ofere o oază de distracție și confort, iar această duminică de vară este exemplul perfect în acest sens.

Dacă ești în căutarea unei modalități perfecte de a petrece o zi de vară, acest eveniment este cu siguranță o opțiune de luat în calcul.

Pentru detalii despre bilete și programul complet al evenimentului, vizitați site-ul oficial al Carpentiere Arena sau contactați echipa de organizare la numărul de tel 0740053350

Nu ratați ocazia de a trăi o experiență de neuitat într-o duminică de vară ce îmbină perfect comedie, relaxare și lux!

Rezervări:

+40 (740) 053 350
receptie@carpentiere-arena.ro

Adresă:

Carpentiere Arena
Str. Valea Ștezii, Nr. 1
Rășinari, Jud. Sibiu
(Vis-a-vis de stadion)

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *