Ziarul care ține cu românul

Video/Comanda este clară – Politia Locala Sibiu amendează polițiștii

După ce Politia Locala Sibiu s-a făcut de râs ridicând un autoturism al IPJ Sibiu din fața Parchetului, la comanda primarului, aceștia amendează tot ce înseamnă parcări neregulamentare, în contextul în care după ora 17.00 este imposibil să găsești loc de parcare în cartierele aglomerate ale Sibiului.

Cu toate că pietonii au loc să treacă pe lângă autoturismele parcate neregulamentar, ,,câinii de pază” a primăriei nu ezită să sancționeze pe bandă rulantă demonstrând care mai de care că își fac treaba.

E nevoie de bani la bugetul local – Politia Locala își face treaba

Polițiștii locali din Sibiu amendează colegii de breaslă, unde chiar un polițist de la Biroul Rutier Sibiu a fost sancționat pentru o parcare neregulamentară.

Situația neobișnuită a avut loc în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, când un activist local a chemat polițiștii locali pentru a sancționa un coleg de breaslă de la Biroul Rutier Sibiu, acesta fiind surprins că și-a parcat neregulamentar autoturismul în fața locului de muncă.

Astrid Fodor pune ,,biciul” pe sibieni prin Politia Locala?

Incidentul a atras atenția asupra problemelor legate de parcarea în oraș, în contextul în care locurile de parcare sunt o raritate.

Dacă parcările sunt o problemă la Sibiu, mai ales printre blocuri, este normal ca d-na. primar Astrid Fodor să intensifice acțiunile de amendare a populației pentru încălcarea regulilor de parcare?

Evenimentul a avut loc în momentul în care un activist cunoscut în comunitatea locală pentru implicarea sa în diverse cauze împotriva funcționarilor publici, a observat autoturismul personal al unui polițist  parcat neregulamentar în fața IPJ Sibiu.

Despre lipsa parcărilor activiștii unde sunt?

Fără ezitare, activistul a decis să cheme polițiștii locali pentru a soluționa situația, atrăgând atenția asupra faptului că nimeni nu ar trebui să fie mai presus de lege, indiferent de poziția sa în cadrul poliției.

La fața locului au sosit rapid polițiștii locali, care au constatat că se confirmă cele semnalate de activist.

Lipsa parcărilor din Sibiu deliciul autorităților – Bagă bani, bagă bani sibiene

 

Această întâmplare a atras atenția asupra provocărilor cu care se confruntă locuitorii din Sibiu în ceea ce privește parcarea.

Cu un număr limitat de locuri de parcare și o cerere ridicată, mulți șoferi se simt frustrați de dificultatea găsirii unui loc potrivit pentru a-și lăsa mașinile.

În acest context, primarul orașului Astrid Fodor, a implementat o campanie stringentă de sancționare a încălcărilor regulilor de parcare, ceea ce a generat reacții în comunitate.

În final, acest incident reamintește că nimeni nu ar trebui să fie mai presus de lege, indiferent de funcția sau poziția sa.

Respectarea regulilor este esențială pentru menținerea ordinii și a armoniei într-o comunitate, iar atunci când chiar și cei responsabili cu aplicarea legii încalcă aceste reguli, consecințele trebuie să fie aplicate în mod just și echitabil.

Să nu uităm isprava de la Parchet a celor de la Politia Locala Sibiu

@ziuaonline

Caz inedit la Sibiu – Polițiștii Locali au ridicat un autoturism civil din cadrul IPJ Sibiu Vom reveni cu detalii pe www.ziuaonline.com Sursa Video Facebook (Sibiu) #trafic #infotrafic #sibiu #misiuneatiktok

♬ sunet original – ZiuaOnline

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? – Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Sursa foto: Facebook profil public M.R.Co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *