Anchete jurnalistice

Video – Dosar penal pentru angajatul Petrom din Sibiu

Un angajat al unei stații Petrom din Sibiu și-a lăsat manierele de vânzător și s-a transformat într-un huligan, după ce unui taximetrist sibian i s-a făcut milă văzându-l că stă la ocazie în frig, în localitatea Slimnic.

După ce s-a văzut la căldurică, autostopistul a așteptat să ajungă în Sibiu unde și-a dat arama pe față.

Acesta a începând să înjure, să arate semne obscene și să lovească autoturismul care l-a transportat în benzinăria Petrom de pe Șoseaua Alba Iulia.

După ,,corecția” pe care a aplicat-o autoturismului, văzând că treaba se încurcă, s-a refugiat în stația Petrom la sosirea oamenilor legii.

,,Avocata de pe internet” să fie angajată a Apelor Române?

După incident, șoferul autoturismului avariat a dorit să fie de bună credință și i-a solicitat agresorului respectuos să achite paguba punându-i la dispoziție devizul eliberat de un service autorizat.

După ce a prezentat devizul agresorului, șoferul a fost contactat de dna. Steliana D. care susținea că ar lucra la Apele Române Sibiu și că ar fi ,,fosta” agresorului și explica că din cauza depresiei se comportă așa agresiv, probabil aceste scuze având ca scop să îl păcălească pe șofer și să nu mai solicite reparația pagubei.

,,Seara leu ziua miel”

Văzând că păgubitul solicita reparația autoturismului, ,,coana mare” a început bombardamentul pe rețelele de socializare.

Dacă doamna Steliana D. ar lucra unde susținea dânsa în convorbirile telefonice, cum se face că instituția în sine nu răspunde la solicitări, dar angajații au timp să facă ,,dreptate” pentru apropiați?

A venit din Slimnic până la locul de muncă să ceară 30 de lei?

În urma răspunsului la solicitarea redacției Ziua Online, reiese că dl C. Nicolae a venit din Slimnic doar să ceară împumut 30 de lei.

Întrebarea creștinească

În noaptea de revelion vii la locul de muncă pentru 30 de lei, sau trebuia să intri în tură și colegialitatea și-a spus cuvântul?

Vă lăsăm pe dumneavoastră să vă spuneți părerea.

Șoferul a transmis pentru Ziua Online că se va adresa instanței de judecată deoarece astfel de comportamente nu trebuie să fie tolerate intr-un oraș civilizat ca Sibiul.

,,Mâine poți fi tu în locul meu”.

Video:

@ziuaonline

Grija mare de cine vă este milă la ocazie Noaptea de Revelion putea să se termine tragic pentru un sibian care a avut milă de un pieton care făcea cu mâna la ocazie în localitatea Slimnic din județul Sibiu. Bărbatul care a fost luat la ocazie, a rugat șoferul să îl ducă până la una din stațiile de carburant #Petrom de pe Șoseaua Alba Iulia. După ce a ajuns, clientul de ocazie a devenit agresiv distrugând oglinda pe motiv doar de el știute. Potrivit surselor, agresorul este C. N. apropiat angajaților Petrom. Oare este angajat al stației de carburant? Dacă ar fi fost în timpul serviciului, ce căuta la acea oră târzie în noapte la ocazie în Slimnic, grăbit și stresat să ajungă la #Petrom? #Presa mai este liberă la Sibiu, sau trebuie să relatăm doar ce se dictează în comunicatele de presă? Revenim cu detalii pe www.ziuaonline.com #ITMSibiu #politiasibiu #igpr #ipjsibiu #politiaromana

♬ sunet original – ZiuaOnline

Potrivit surselor, pe numele lui C. Nicolae s-a deschis un dosar penal pentru distrugere.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

HORUS AGENCY

HORUS AGENCY