Ziarul care ține cu românul

Video/Fundatia Cibinium dirijată de masonul Bichicean și primarul Grecu?

Fundatia Cibinium – Îngrijirea Vulnerabililor sau Pionii Politici?

De această dată, aruncăm o privire asupra conexiunilor controversate din spatele Fundației Cibinium din Pădurea Dumbrava Sibiu.

În contextul recentelor dezvăluiri privind condițiile deplorabile din unele azile din România, atenția publicului se concentrează mai nou asupra Fundației Cibinium cu punctul de lucru în Pădurea Dumbrava din Municipiul Sibiu.

Conexiuni politice la Fundatia Cibinium?

Aparent, o fundație dedicată îngrijirii și sprijinirii persoanelor vulnerabile, fundația a fost acum pusă sub lupă din cauza conexiunilor sale politice controversate.

Fundația Cibinium a fost înființată cu scopul nobil de a asigura un refugiu sigur și condiții decente pentru persoanele în vârstă.

Cu toate acestea, analizând mai atent eșalonul său administrativ, o rețea de legături politice începe să iasă la iveală.

Administratorul fundației, surprinzător sau nu, este o doamnă, care potrivit surselor ar fi fiica primarului din comuna Axente Sever, Marius Grecu, ridicând întrebări cu privire la obiectivitatea și imparțialitatea fundației în luarea deciziilor.

Masoneria lui Bichicean pune stăpânire pe Fundatia Cibinium?

O altă conexiune cheie în această poveste este legătura cu fostul angajat al AJPIS Sibiu, (INSPECTOR  SOCIAL) nepotul secretarului local al PSD Sibiu, Pavel Bichicean.

Oare autoturismele de lux sunt cumpărate din salariul ca simplu funcționar, sau din chiriile care nu apar în declarații de avere?

Acest fapt ridică semne de întrebare cu privire la transparența și criteriile de angajare ale fundației.

Într-o perioadă în care cetățenii sunt tot mai conștienți de importanța gestionării etice a fondurilor publice și de evitarea favoritismului politic, aceste conexiuni ar putea adânci suspiciunile că Fundația Cibinium nu își îndeplinește cu adevărat misiunea inițială.

Scandalurile azilelor continuă la Sibiu?

Aceste preocupări apar în contextul scandalurilor recente legate de azilele groazei, unde condițiile insalubre și tratamentul inuman aplicat unor persoane vulnerabile au stârnit indignarea publicului și au evidențiat deficiențele sistemului de îngrijire.

Într-un moment în care ar fi trebuit să existe o consolidare a eforturilor pentru a îmbunătăți standardele din azile și pentru a oferi îngrijire adecvată, descoperirile legate de conexiunile politice din spatele Fundației Cibinium alimentează în continuare scepticismul cu privire la reformele reale în acest domeniu.

În concluzie, Fundația Cibinium, deși având aparent un scop nobil, este umbrită de conexiuni politice controversate care ridică semne de întrebare cu privire la integritatea sa și la obiectivitatea în asigurarea îngrijirii adecvate pentru cei vulnerabili.

În lumina recentelor dezvăluiri și a scandalurilor din domeniul îngrijirii persoanelor vulnerabile, este crucial ca astfel de organizații să fie supuse unei analize atente și să fie trasparente în privința deciziilor și angajărilor lor pentru a restabili încrederea publicului.

Revenim cu detalii dureroase despre cum au fost luați 11 copii fără apărare dintr-un centru promovat de funcționari publici, miniștrii, Instituții publice și bineînțeles de PSD partidul unde Pavel Bichicean este secretarul:

 Ce se ascunde în spatele Asociației Elijah Sibiu departe de brațul lung al legii

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? – Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *