Anchete jurnalistice

Video/Raluca Turcan ipocrizie la un alt nivel

Raluca Turcan, doamna deputat de pe malul Cibinului, a petrecut în data de 07.03 la un cunoscut hotel din Municipiul Sibiu împreună cu greii sibieni din Partidul Național Liberal.

Cu toate că restricția se ridica în următoarea zi, adica pe data de 8 martie, membrii PNL Sibiu în frunte cu doamna deputat Raluca Turcan au petrecut sub pretextul zilei naționale a femeii.

Raluca Turcan plânge soarta ucrainienilor, dar după petrecere

După petrecerea ce a avut loc în Municipiul Sibiu, doamna deputat a postat pe propria pagină de Facebook un mesaj care bate realitatea în totalitate.

Una din lecția pe care o învățăm de la doamna Raluca, este să petrecem.

Unde este Raluca Turcan, legea nu se aplică?

În timpul stării de alertă, persoanele care au încălcat legea organizând petreceri private, au fost sancționate de oamenii legii fără discuții, sancțiune ce nu s-a aplicat și în cazul petrecerii organizate de membrii PNL Sibiu.

https://ziuaonline.com/comunicate/video-petrecere-cu-110-participanti-intr-un-club-sibian/

Raluca Turcan ,,sub acoperire”?

Aflând probabil că la fața locului este prezentă presa, doamna deputat a ales o ținută discretă pentru a nu atrage atenția.

Video:

Știrea inițială cu petrecerea unde a fost prezentă Raluca Turcan


#PNL
#Sibiu sfidează pentru ultima data pandemia – Mare chef la Hotel #IBIS Sibiu

În timp ce pozează în apărători ai democrației și plâng de mila celor loviți de conflictul din Ucraina, liberalii sibieni, în frunte cu președintele Filialei Județene a partidului, Raluca Turcan, președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean și administratorul public al județului, Adrian Bibu, precum și crema filialei sibiene, s-au reunit pentru o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei de 8 Martie!

Oameni fără adăpost – PNL Sibiu petrece

În timp ce sute de mii de oameni au rămas fără adăpost în urma conflictului militar care bate la ușa țării noastre, iar zeci de mii de români s-au mobilizat și au donat, fiecare după posibilități, pentru a-i ajuta pe refugiații ajunși la granițele noastre, pentru că statul și politicienii noștri au asistat neputincioși și nepăsători la drama acestor oameni, crema liberalilor sibieni se distrează fără nici o grijă!

Public, șefii liberali sibieni deplâng ori de câte ori au un microfon în față soarta refugiaților.

Raluca Turcan este foarte activă în mediul online, pozând în cea mai mare donatoare și filantroapă a țării, strângând donații, pregătind spații de cazare și făcând ședințe foto cu prefectul județului Sibiu, totul într-un efort nemăsurat pentru a ne arăta preocuparea neobosită față de refugiații ucraineni.

Desigur, tot acest spectacol este de fațadă, după cum bine ne-a obișnuit doamna de-a lungul timpului.Mii de oameni dorm în frig, în viscol, la frontieră, din cauza incompetenței autorităților române care nu au fost în stare să simplifice procedurile de intrare în țară a refugiaților.

Oameni care și-au pierdut totul, într-o clipă. Copii, mame, bătrâni rămași pe drumuri…În tot acest timp, cremă liberală sibiană petrece fără grijă!

Toată mascarada publică jucată de aceștia a fost doar de ochii lumii

Raluca Turcan, în calitatea sa de deputat în Parlamentul României, urmată de Daniela Cîmpean, Președintele CJ Sibiu, care nici măcar nu a avut o poziție publică pe acest subiect.

Restul membrilor PNL Sibiu nu au vrut să rateze ocazia de a-și afișa public poze de susținere ale poporului ucrainean și să pozeze în filantropi.

Românii sunt sfidați din centrul țării

Toți aceștia petrec și sfidează restul românilor, care în acest moment strâng ajutoare pentru refugiați, care sunt alături de aceștia înfruntând frigul de afară!

Egalitate, dar nu toți egali!

Nimic nu poate sta în calea liberalilor sibieni când e vorba de distracție.

Nici drama refugiaților, nici măcar faptul că astăzi, 7 martie, sunt în vigoare încă restricțiile sanitare!

Pentru ei nu există lege, pentru ei nu există restricții, pentru ei nu există compasiune!

Românii donează – PNL Sibiu se distrează

În timp ce românii donează haine pentru cei rămași fără adăpost sau găzduiesc în casele lor refugiații, liberalii sibieni s-au dichisit cu ce aveau mai scump prin garderobă și au închiriat un restaurant de top din Sibiu pentru a petrece.

În timp ce mii de români nu își pot plăti facturile de gaz sau curent din cauza scumpirilor generate de incompetența autorităților, liberalii sibieni dansează nepăsători!

Acesta este respectul arătat încă o dată pentru noi, românii de rând! Să fie egalitate, dar nu suntem toți egali!

Unii sunt întotdeauna mai „egali” ca alții!

Până la publicarea acestui articol PNL structura centrală nu a oferit niciun punct de vedere.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!