Ziarul care ține cu românul

Video/Terenul și interesele care afectează o familie nevinovată din Sibiu

Din nefericire, interesele baronilor locali din județul Sibiu nu țin cont că proprietatea este considerată un sanctuar al visurilor și aspirațiilor celor ce o dețin.

De această dată, vă prezentăm o familie din Sibiu, aparent victima autorităților locale din cadrul Primăriei Sibiu (urbanism) și furnizorul de gaz.

Cu toate că această familie deținătoarea primului  C.F. din zonă, acest lucru se pare că le-a adus doar ghinion, iar dintr-un vis frumos totul s-a transformat într-un coșmar.

Terenuri vândute pe ,,sprânceană?

Potrivit coproprietarei al acestui teren care a ajuns la capătul disperării, prezintă un posibil conflict de interese care iese la iveală în contextul în care un judecător ar fi cumpărat un teren în apropierea lor.

Cu toate acestea, visele lor s-au spulberat când prezența țevii de gaz care traversează terenul, afectându-le nu doar perspectivele, ci și siguranța proprietății cât și acelor din jur.

Acest obstacol aparent minor nu este doar o problemă personală pentru familia în cauză, ci ar putea avea implicații grave pentru întregul cartier.

Țeava de gaz un pericol doar pentru familia în cauză?

Potrivit unor surse, prezența acestei țevi de gaz poate crea un potențial risc pentru siguranța comunității și mediu, impunând necesitatea unei intervenții urgente din partea autorităților.

Cu toate acestea, drama familie nu se oprește aici.

Coproprietara terenului, exprimând îngrijorare și dezamăgire, a dezvăluit că lucrurile sunt mult mai grave decât par la prima vedere pe care le vom prezenta în materialul viitor.

Într-o situație în care terenurile învecinate sunt vândute și cumpărate, transparența și integritatea devin imperativ pentru menținerea încrederii publicului în sistemul judiciar.

Terenul țintă pentru profitori?

La o mică analiză, observăm cum acest teren este ideal pentru crearea unui loc de relaxare pentru locuitorii din cartier, motiv pentru care, chiar un localnic a propus cumpărarea acestui teren, dar la o sumă agreată probabil de dânșii, cu atât mai mult că, din teren intravilan, peste noapte a devenit teren extravilan, lucru posibil cu ajutorul Primăriei Sibiu.

Teren Intravilan:

Același teren transformat în extravilan:

Familia speră că aceste probleme vor fi investigate cu atenție și că autoritățile competente vor lua măsuri adecvate pentru a rezolva aceste situații delicate.

Întregul cartier este acum conștient de impactul acestei țevi de gaz și se așteaptă clarificarea situației.

Revenim cu detalii cum o firmă de distribuție gaz metan poate face ce vrea din terenul tău, iar tu ca proprietar privești neputincios.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *