Ziarul care ține cu românul

Fete vândute în Germania și obligate să se mărite – Protagoniștii sunt scandalagii din Piața Constituției

Potrivit  observator, Procurorii DIICOT şi poliţiştii din Alba, Giurgiu, Ialomiţa şi Arad au făcut 11 percheziţii la locuinţele unor proxeneţi care au dus mai multe fete în Germania, le-au obligat să se prostitueze şi le-au pus să se mărite cu indieni.

Mirea este liderul grupării de interlopi care s-a războit cu un clan rival, în Piaţa Constituţiei, în noaptea de 29 spre 30 septembrie 2019.

Un tânăr din gruparea condusă de Mirea a fost ucis în urma evenimentului/film-complet-scandal-piata-constitutiei

După scandalul din Bucureşti, anchetatorii au accelerat mai multe anchete în care Ionuţ Mirea era cercetat, iar în această dimineaţă au făcut 11 percheziţii în locuinţele lui Mirea şi ale prietenilor săi.

Liderul grupării, Ionuţ Mirea, acelaşi care a participat la războiul din Piaţa Constituţiei, a fost prins, în această dimineaţă, la Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară.

Filmul complet al scandalului din noaptea de 29 spre 30 septembrie 2019.

‘Doctoru’ făcea parte din gruparea condusă de Ionuţ Mirea, zis ‘Boxerul’, acesta fiind acuzat de liderul unei alte grupări de interlopi, Alexandru Ion, zis şi ‘Alex Barbaro’, că ar fi avut o aventură cu iubita lui.

“Începând cu data de 29.09.2019 numitul Mirea Ionuţ, zis “Boxerul”, a fost apelat în repetate rânduri, pe telefonul mobil, pe aplicaţia Facebook Messenger de către inculpatul Ion Alexandru, zis “Alex Barbaro”. Acesta i-a reproşat o pretinsă legătură cu propria lui concubină, solicitându-i lui Mirea Ionuţ să se întâlnească, pentru a rezolva problema. Subliniem în acest context că a fost apelat în scopul arătat, în mod succesiv, atât de către inculpatul Ion Alexandru, zis “Alex Barbaro”, dar şi de către alte persoane ce acţionau în numele acestuia, respectiv suspectul Nicolae Dragoş, zis “Dragoş Ges”, cât şi de inculpatul Păun Romeo”, se arată în referatul propunerilor de arestare din acest dosar.

Fete obligate să se prostitueze în Germania şi puse să se mărite

Procurorii DIICOT şi poliţiştii au descins, în această dimineaţă, în Bucureşti, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa şi Arad în dosarul lui Mirea de trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism.

Potrivit anchetatorilor, Mirea şi locotenenţii săi au început în anul 2017 să racoleze mai multe fete, inclusiv minore, din Bucureşti, Giurgiu şi din diferite zone din Moldova.

Fetele se îndrăgosteau de unii dintre membrii grupării, în timp ce altele erau drogate. Toate erau transportate în Germania şi obligate să se prostitueze.

Conform informaţiilor oferite de victime, dar şi de alţi martori, Ionuţ Mirea ar fi obţinut aproximativ 1000 de euro pe zi de la fetele care se prostituau într-un imobil din Hamburg.

De asemenea, unele dintre fete erau obligate să se mărite cu cetăţeni indieni sau pakistanezi, iar sumele obţinute de liderii grupării erau între 2000 şi 5000 de euro.

Potrivit unor surse, Mirea ar fi investit banii obţinuţi în bijuterii de aur pe care le-ar fi ascuns în casa tatălui său din Clejani.

Să nu uităm că în Piața Constituției din București a mrit un om din cauza 

Reținut când a vrut să părăsească țara

Liderul grupării, Ionuţ Mirea, acelaşi care a participat la războiul din Piaţa Constituţiei, a fost prins, în această dimineaţă, la Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *