Ziarul care ține cu românul

10 august 2019 un eșec!

10 august 2019 protestul inițiat de Gruparea Rezist se pare să fie un eșec. Gruparea Rezist susține că vor veni un număr de 20-25.000 de persoane.

Vestea proastă vine însă din Italia și nu numai

Primii care au anunțat că refuză total să participe la manifestare, sunt cei din Italia, susținând că nu se vor lăsa manipulați de campania electorală care a început, spune https://www.national.ro

Pentru măsuri suplimentare Șeful Jandarmeriei a devenit conform spuselor celor de la https://www.national.ro. Constantin Florea.

Autoritățile recomadă participanților la acest eveniment, cei care au copii să nu îi expună.

UPDATE:

Jandarmerița bătută mutată la o altă Unitate

Ștefania Nistor, jandarm în cadrul Brigăzii Speciale, cea care a fost înconjurată de mai multe persoane spre finalul serii din 10 august 2018, a fost lovită și i s-a furat pistolul din dotare. S-a spus inițial că a suferit leziuni la nivelul coloanei vertebrale, însă, medicii au transmis că s-a ales doar cu traumatisme și hematoame în diferite zone ale corpului. Jandarmerița a fost mutată la Brigada 5 din cadrul Direcției Generale a Jandarmeriei Municipiului București, care se ocupă de întreținerea ordinii publice.

Liderii principali Ceaușescu și Dide au declarat pe conturile de socializare că au plecat în alte state ale Uniunii Europene.

Spune nu violenței!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito, ergo sum!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *