Ziarul care ține cu românul

100 de șoferi prinși că au depășit viteza legală în doar 3 ore

21.01.2021, ziua in care, timp de 3 ore, radarele au fost în alertă la capacitate maximă

În intervalul orar 10.00 – 13.00, Serviciul Rutier Sibiu a organizat o acțiune punctuală pe drumurile din județ, cunoscute cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere cauzate de viteza neregulamentară.

În acțiune au fost angrenați polițiști rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, Biroului Rutier Sibiu, Mediaș, Agnita, Tălmaciu si Copsa Mică.

Cu ajutorul aparatelor omologate de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare, polițiștii rutieri au aplicat 100 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor privind circulația rutieră,  în valoare totală de 21.000. Au fost depistați 66 de conducători de vehicule care nu au respectat regimul legal de viteza, 7 dintre aceștia au rămas fără permis de conducere pentru faptul ca au depășit cu peste 50 de km/h limita maxima de viteză admisă, iar alți doi șoferi au ramas fără certificatul de înmatriculare pentru faptul ca au circulat cu înmatricularea suspendată de drept ca urmare a expirării inspecției tehnice periodice.

De asemenea, pe DN 1, pe raza localității Porumbacu de Jos, în jurul orei 12,30, a fost depistat un conducator auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 52 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, iar polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efctuării de cercetări penale privind svârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *