Ziarul care ține cu românul

13.000 pachete țigări confiscate în urma unei percheziții în judeţul Maramureş

13.000 pachete țigări confiscate în urma unei percheziții în judeţul Maramureş

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unei percheziții domiciliare desfăşurate în zona de competenţă, cantitatea de 13.000 de pachete cu țigări de proveniență Belarus și Duty-Free, în valoare de 152.100 lei.

Ieri, 4 noiembrie a.c., începând cu ora 21.00, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Sighetu Marmaței, lucrători din cadrul Serviciului Teritorial Poliției de Frontieră Maramureș împreună cu reprezentanți ai Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localității de frontieră Lunca la Tisa, județul Maramureş.

Percheziția s-a desfăşurat la un imobil unde a fost descoperită, într-o anexă, cantitatea de 13.000 pachete cu ţigări, de provenienţă Belarus și Duty-Free. Proprietarul a declarat că a lipsit o perioadă de acasă și nu știe cine a lăsat coletele cu țigări în anexa respectivă.

Drept urmare, întreaga cantitate de țigări, în valoare de 152.100 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale și identificării tuturor persoanelor implicate.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *