Ziarul care ține cu românul

13 percheziții în Suceava pentru contrabandă de țigări

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, au efectuat 13 percheziții în județele Suceava și Arad, la persoane implicate în contrabanda cu țigarete de proveniență extracomunitară.

Persoanele în cauză ar fi acționat în grupări infracționale, atât pe teritoriul României, cât și în spațiul comunitar și extracomunitar.

Perchezițiile au fost efectuate în urma capturilor realizate la data de 24 februarie 2020, când polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul S.I.C.E. Suceava au descoperit atât pe timpul transportului într-un bus, precum și ulterior într-un depozit, 5.624.300 de țigarete de proveniență extracomunitară.

Totodată, în urma cercetărilor a rezultat existența și funcționarea componentelor din spațiul comunitar ale acestor grupări, fiind identificate astfel de-a lungul timpului și alte capturi de țigarete efectuate de către autoritățile statelor membre (Marea Britanie, Polonia, etc.).

Activitățile s-au realizat cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, al serviciilor criminalistice Suceava și Timiș, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava și al inspectorilor din cadrul Direcției Generale a Vămilor.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *