Ziarul care ține cu românul

165 kg de fructe de pădure confiscate de polițiști

La data de 11 septembrie, polițiști Serviciului de Ordine Publică – Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol au desfășurat ample acțiuni pe raza localităților Orlat, Gura Râului și Cristian, în cadrul Planului comun de acțiune “Scutul pădurii”. Aceste acțiuni au fost derulate pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos.
În cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii au depistat într-un autovehicul trei persoane de sex masculin care aveau asupra lor 165 kg fructe de pădure (afine). Conform art. 17 lit. c și 25 alin. 1 din Legea 171/2010, produsele au fost confiscate iar cei trei bărbați sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

Totodată, având în vedere că autoutilitara era neasigurată, neavând poliția obligatorie RCA, s-a dispus reținerea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare, precum și aplicarea unei sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei conform Legii nr. 132/2007.
Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă, conform IPJ Sibiu.

 

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *