Ziarul care ține cu românul

21 de percheziții la persoane care dețineau arme și muniții ilegal

La data de 11 noiembrie 2020, polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase, sub coordonarea de specialitate a Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., au efectuat 21 de percheziții, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Activitățile au fost efectuate în cadrul a 18 dosare penale, privind săvârșirea a 33 infracțiuni, printre care 18 infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor, 11 infracțiuni privind contrabanda calificată, 3 infracțiuni privind efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept și o infracțiune de braconaj.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 11 arme: o armă lungă letală, confecționată artizanal și 10 arme neletale, supuse autorizării, ce pot fi modificate ușor în arme letale.

De asemenea, au fost indisponibilizate 324 de cartușe, 3 piese de trofeu, 265 de articole pirotehnice (categoriile F2 și F3) și 49 de pachete țigări netimbrate, de contrabandă.

Prin acțiunea desfășurată s-a reușit atât scoaterea din circuitul ilegal a armelor deținute fără drept, cât și preîntâmpinarea comiterii unor fapte antisociale cu acestea.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *